|
![]() |
#1 |
ερωτηση για εξωτερικο φιλτρο.
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημερα.εχω ενα juwel rekord 120lit και ειμαι μεταξυ του eheim classic 150 και 250.ποια ειναι η γνωμη σας?ειμαι καλυμενος με το 150αρη η οχι και υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω μιας και πρωτη φορα θα κανω εξωτερικο φιλτρο?ευχαριστω.
|
|
Εμφανίσεις: 7286
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην σε ξεγελαει η προταση του κατασκευαστη για τα λιτρα που καλυπτει καθε φιλτρο. Το 2211 (150) ειναι παρα πολυ μικρο, το ξεχνας. Το 2213 (250), το εχω σε 60 λιτρο. Ειναι παρα πολυ καλο για αυτα τα λιτρα, αλλα νομιζω μεχρι εκει. Απο την ιδια σειρα, θα επαιρνα το αμεσως επομενο για το ενυδρειο σου, το 2215 (350).
|
|||
|
|||
![]()
Με το 250 θα ειμαι οκ?ειναι και το οικονομικο στη μεση βλεπεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα και ειναι στη μεση. Απλα σου λεω τι θα εκανα εγω. Τωρα, απο εκει και περα, καλυτερα να το αργησεις, παρα να παρεις ενα φιλτρο που τελικα δεν θα σε ικανοποιησει σε αποδοση.
|
|||
|
|||
![]()
Θα ακουσω την γνωμη σου και με λιγα παραπανω θα παρω το 350.ευχαριστω
------------------------- Δεν υπαρχει κατι που πρεπει να δωσω ιδιαιτερη σημασια?καθαρισμο του φιλτρου και αλλαγες νερου καθε ποτε τωρα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanos33 : 09-04-14 στις 09:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για τις αλλαγες νερου, δεν αλλαζει κατι. Οτι εκανες μεχρι τωρα. Για τη συντηρηση, ανα 2-3 μηνες ειναι καλα, εκτος αν αρχισει και πεφτει η ροη νωριτερα.
Για τα συγκεκριμενα μοντελα της eheim, ειναι απαραιτητο για την ευκολη συντηρηση, να παρεις και διπλα βανακια, τα οποια ειναι εξτρα.
|
|||
|
|||
![]()
Θα ενημερωσω την παραγγελεια για τα βανακια σε ευχαριστω πολυ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για εξωτερικό φίλτρο | ChocolatePuma | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 56 | 28-05-14 18:06 |
Εξωτερικο φιλτρο για rio 180 | lionor | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 50 | 18-01-14 18:30 |
co2 και εξωτερικο φιλτρο..ερωτηση | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-11-11 16:13 |
Ερωτηση για εξωτερικο Φιλτρο | gmavro | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 30-09-09 20:55 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |