|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεστε εδω γιατι οι Bettas ειναι ενα διαφορετικα απο τα αλλα ψαρι...
Εξυπνο,δυστροπο,περιεργο,μοναδικο...
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Maverick : 19-11-13 στις 16:22 |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά μένεις με το στόμα ανοιχτό
![]() Θες να μας τρελάνεις με αυτά πρωί πρωί!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τζαματο το ενυδρειο του τυπου!!
κανει οτι θα εκανε και στην φυση τον καιρο της ξυρασιας οπου πρεπει να βρει οσο ποιο πολυ νερο μπορει για να επιβιωσει και να μην ξεραθει!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό μάλιστα...είναι μονομαχιέρα!
![]() Ωραίο βιντεάκι, όμορφη κατασκευή.... Τα χόρτα τι είναι? Ρύζι? Μια απορία....μπορεί μετά το ψάρι να ξανα-ανέβει επίπεδα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν θα ηταν wild caught και ειχε μικροτερα πτερυγια ναι,θα μπορουσε σε αυτο το υψος ανετα να ανεβει τα επιπεδα αν εκρινε οτι εκει θα εβρισκε τροφη η το περιβάλλον θα ηταν καλυτερο γι αυτον.
Τα φυτα ειναι ρυζι.
|
||||
|
||||
![]()
Το ένστικτο επιβίωσης είναι πολύ δυνατό σε ένα τόσο δα πλασματάκι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα υπεροχο μικρο | beat89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 52 | 23-03-13 08:36 |
Ενα υπεροχο βιβλίο για τα rainbowfish - on line | Tolis | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 9 | 28-01-11 18:13 |
Θολό μάτι σε betta splenden. | nikhatzi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 11-01-10 23:18 |