|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα , χτες ένα απο τα oscar μου το ειδα με φουσκωμένη κυλια υποτονικό και δεν τρώει δεν απόβαση τπτ ! Τι κάνω ;
Το ενυδρίο μου ειναι το εξεις : 1,80x0,50x0,70 650λυτρα Ψάρια που έχω μέσα : 3 oscar ( 2 ενήλικα 4χρονον 40cm και ένα μικρό 5 μηνών ) ,2common pleco 40cm , 2 synododis 15-20cm Αλλαγές κάνω μια φορά την εβδομάδα 30% με το μάτι περίπου Ph:7,2 Nh2:0 Nh3:10 Αμωνία :0 (Φότο δεν μπορώ να ανεβάσω τώρα λόγο tapatalk σε κανά 2ορο απο PC ) Παρατήρησα ότι έχει και ένα εξωγκομα στον πρόκτο του . Το oscar ειναι 40cm+ Έχω φάει ένα μικρό φρίκη γιατί ειναι υποτονικό , προχτές άλλαξα και τροφή για τους πλεκο και Παίζη να έφαγε , παίζει θέμα ; Μπορεί να ειναι μόνο απο τροφή και αύριο μεθαύριο να γίνει καλά ; |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και δίνεις ήδη κάποιες πληροφορίες, καλύτερα συμπλήρωσε τη φόρμα που βρίσκεται εδώ. Όπως αναγνωρίζεις και εσύ, η φωτογραφία θα ήταν πολύ επιβοηθητική.
Το πιο ανώδυνο για το ψάρι σου θα ήταν αυτό που υποψιάζεσαι και εσύ, κάποια μορφής δυσκοιλιότητα. Έχω ακούσει ότι σε αυτό βοηθάνε τα παρακάτω: - η νηστεία - δεν ταΐζουμε για μερικές εημέρες. Τα ψάρια δεν πρόκειται να πάθουν τίποτε από την έλλειψη τροφής. - Το epsom salt. Είναι φυσικό μυοχαλαρωτικό και βοηθά στις κενώσεις. Δες εδώ, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω ότι το πρόβλημα του oscar του νήματος σχετίζεται με το δικό σου. - αρακάς αποφλοιωμένος, μετά όμως από μερικές ημέρες νηστεία. Σου εύχομαι καλή τύχη για το ψάρι σου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
όσκαρ με φουσκωμένη κοιλιά | maria p | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 190 | 12-03-13 23:00 |
Φουσκωμένη κοιλια | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 08-08-10 12:25 |
Αγγελοψαρο με φουσκωμένη κοιλιά | jimmis1974 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-04-10 20:22 |
τέτρα νέον - φουσκωμένη κοιλιά | maria p | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 16-11-09 18:03 |
OSCAR | MEGADOM | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 20-10-09 14:41 |