|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε ολους!
Σε ενα 120 λιτρο που εχω αυτην τη στιγμή βρισκονται ενα κοπαδι (5) αλμπινο κορυσ κι ενα ζευγάρι ανσιστρουσ. Σκοπευω να βαλω ενα ζευγάρι ραμιρεζι και καποια κοπαδοψαρα. το θεμα που εχω ειναι στο μηκοσ του ενυδρειου, που ειναι 75 εκ. ποια κοπαδοψαρα θα ηταν ανετα σε αυτο το μηκοσ? επησεισ θα ηθελα να μην ειναι πολυ ευαισθητα.. αν γινεται ![]() να πω οτι το ενυδρειο ειναι πυκνοφυτεμενο με 7gh και 3kh. Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
![]()
neon tetra και διαφορα αλλα ειδη tetras
|
|
||||
|
||||
![]()
για να εισαι και βιοτοπικός βαζεις cardinal tetra..με ενα κοπαδάκι των 12-15 ατομων εισαι οριακα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ειναι οκ οι καρδιναλιοι σε αυτό το μηκοσ?
τι λετε για αρλεκινουσ? Θα ειναι καλυτερα μηπως? δεν ειναι λιγο ευαισθητοι οι καρδιναλιοι? |
|
||||
|
||||
![]()
οι αρλεκινοι θελουν μεγαλυτερο μηκος,κολυμπανε περισσοτερο.
οι μετρησεις σου ειναι με στικ η με υγρα; |
|
||||
|
||||
![]()
Με υγρα της τετρα ειναι, δεν εμπιστευομαι τα στικσ.
αρα λεσ καλυτερα καρδιναλιουσ? Αν εχετε κι αλλες προτασεισ δεκτεσ... |
|
||||
|
||||
![]()
Σμηνόψαρα.... Λοιπόν αν και δεν είναι και πολύ όμορφα τα Black Tetra Gymnocorypus tenertzi προσθέτουν κίνηση και δεν ψοφάνε ούτε στο τηγάνι. Τα πρώτα μου ζήσαν κοντά 20 χρόνια. ¶λλη επιλογή τα Hatchetfish. Όμορφα και κινητικά ζουν κοντά στην επιφάνεια. Ρϊξε και μια ματιά σε Barbs και ειδικά τα Tiger barbs και Danio.
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ineth εχω ηδη επιλεξει ψαρια, ευχαριστω παντως για τις προτασεις σου.
![]() βγηκε το ραμ, εχουν μπει 2 μικροτερα σε ηλικια εδω και λιγες μερες. προς το παρων ολα κυλουν ομαλα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το φαντάστηκα αλλά επειδή θα το διαβάσουν και άλλοι συμπληρώνω τις προτάσεις για προβληματισμούς των επόμενων φίλων που θα μπουν στο ίδιο δίλημμα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπαδοψαρα | kanakss | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 02-02-13 21:10 |
Ποια κοπαδοψαρα? | haf_k | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 08-09-12 19:38 |
κοπαδοψαρα | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 13-01-11 01:38 |