|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:80x40x35 DIY μιας και είμαι κοντά στο επάγγελμα (έχω γράψει και στα καταστήματα) Όγκος:84l μεικτά περίπου στα 76 καθαρά. Κατηγορία:Φυτεμένο Φυτά:Hygrophila polysperma, hygrophila polysperma rosanervig,limnophila sessiliflora,valisneria nana και άλλα 3 είδη που είναι μπροστά, αυτό στο ξύλο, και ένα πίσω κόκκινο που μου διαφεύγουν. Ψάρια / ¶λλα είδη:9 serpae tetra,σαλιγκάρια λαθρεπιβάτες. Διακοσμητικά υλικά:HS aqua Humagran Total, μία ρίζα και μια πέτρα lava. (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Αφίσα Φωτισμός:2x15W T8, 1 sylvania grolux και 1 λευκή 6500k σε DIY καπάκι. Διάρκεια φωτισμού:7:30 ώρες με χρονοδιακόπτη, μισή ώρα στην αρχή και μισή ώρα πριν σβήσουν ανάβει μόνο η grolux. Φιλτράρισμα:Εξωτερικό φίλτρο EHEIM 2011 20ετίας δουλεύει άψογα με eheim substrat pro,siporax μπλε σφουγγάρι και βαμβάκι, και ένα εσωτερικό 370l/h με σφουγγάρι και eheim substrat pro, για καλύτερη κυκλοφορία του νερού. Θερμοστάτης:Hs aqua heater 100W Λίπανση:Hs aqua Floracell, Hs aqua Ferrocell Παροχή CO2:Ετοιμάζεται DIY Παράμετροι: pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH):10 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):9 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:περίπου κάθε 15 μέρες Θερμοκρασία:25-27 κελσίου ¶λλες πληροφορίες:Το στρώσιμο έγινε με μπόλι από συμφορουμίτη και τα φυτά μαζεύτηκαν από συμφορουμίτες και ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά για τις συμβουλες τους. Η σκέψεις μου ήταν να βάλω ζωοτόκα αλλά έχω αρχίσει και συμπαθώ τα ινδιανάκια μου, έχετε να μου προτείνεται κάποιον συγκάτοικό τους; για τα λίτρα μου φυσικά. Ευχαριστώ πολύ, Κώστας! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου ενυδρείο !! | Keegan | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 16-04-13 07:55 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | addwater | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-01-13 14:57 |
Το πρώτο μου ενυδρείο. | antricos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 10-03-12 22:25 |
Το πρώτο μου DIY ενυδρείο... | krispie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 22-02-12 18:09 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | Θοδωρής Κατερίνα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-12-08 20:45 |