|
![]() |
#1 |
άμμος
![]() Αξιολόγηση:
![]() ¶μα πάρω άμμο από την παραλία και την ξεπλένω καθημερινά για πολλές μέρες και την αποστειρώσω κάνει μετά να την βάλω στο ενυδρείο μου η είναι επικίνδυνο να πάθουν κάτι τα ψάρια μου;
|
|
Εμφανίσεις: 5231
|
|
||||
|
||||
![]()
διαλεξε ενα καθαρο σημειο να μη χυνοντε τιποτα αγωγοι κλπ,κανε αυτα που ειπες και εισαι οκ,και ενα ξεδιαλεγμα για τυχον σκουπιδακια!!τι θα βαλεις μεσα;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτομαι να βάλω κιχλίδες Multy
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω δεν θα εχεις θεμα αλλα ας περιμενουμε τους αφρικανους να απαντησουν!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν παθενουν τιποτα τα ψαρια σου και δεν χρειαζετε και τοση υπερβολη ενα καλο πλυσιμο κανε και βαλτη.
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι η αμμος...... εγω σε ολα τα ενυδρεια μου ειχα και εχω ποταμισια....... απλα πλυνε την καλα........!!!! ενας καλος τροπος ειναι να βαλεις σε ενα κουβα μεχρι την μεση αμμο και με ενα λαστιχο νερου να την ανακατεβεις μεχρι να σταματισει να βγαζε βρωμικο νερο...... στο μπαλκονι βεβαια γιατι αν το κανεις στην μπανιερα 8α τα κανεις ολα που.....να
|
|||
|
|||
![]()
εγω εχω βάλει απο παραλία, την ξέπλυνα 2-3 φορές με νερό και μπλούμ...
Labido και maigano ολα good πανω απο 2 χρόνια... απλα προσεξε το σημειο που θα την πάρεις...προτιμησε αμμολοφο και παλι σκαψε λίγο, να μην εχει πατησει ποδι ή να μην εχει γοπες κλπ (οχι ψαρια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ευχαριστώ για την βοήθεια...Μέχρι πόσες Multi μπορώ να βάλω στο 60λιτρο;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέα άμμος | ioannis_79 | Αμαζόνιος και περίχωρα | 10 | 21-11-12 20:17 |
αγορά άμμου | alcol | Δίσκοι | 30 | 22-09-12 11:53 |
άμμος wave | Στέργιος | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 24-03-11 03:17 |
Αραγωνίτης ή άμμος? | george1981 | Malawi | 4 | 15-11-08 11:53 |
άμμος θαλασσης | KOKOBAS | Malawi | 14 | 03-05-08 08:36 |