|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω βρε παιδιά την απορία, αν θέλω να κάνω αναπαραγωγή betta θα μπορώ να τα βάλω στο γαριδάδικο από τη στιγμή που ούτε ο αρσενικός ούτε ο θυληκός μονομάχος πειράζουν τις γαρίδες??
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμπειρίες μοιραζόμαστε, τίποτα δεν ισχύει απόλυτα, ο δικός μου μονομάχος όταν έβαλα τσέρρυς, έζησαν κάποιες ώρες μόνο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να ζευγαρώση ο μονομαχος θελεις τουλαχιστο 4 θηλυκιες για να διαλεξει ,και να ζευγαρώσει.
Και δεν γινεται να μην δοκιμασει ενα γαριδακι αμα γεννηθεί . Αρα δεν μπορεις να βαλεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα και ήταν καλή ιδέα..
![]() Ακόμα και αν είναι φουλ φυτεμένο το ενυδρείο??? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι κολας τοσο πολυ ,αυριο θα στα πω απο κοντα ,παντος να ξερεις οτι υπαρχη τροφη της sera που ειναι απο μικρες πολυ μικρες γαριδες και την δινουν για Μονομαχους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ε??
Καλή φάση!! Μεθαύριο εννοείς!Έτσι??? Από τη στιγμή που δεν μπορώ να τα βάλω με τις γαρίδες δεν το βλέπω να αναπαράγω betta αν και πολύ μου αρέσουν!! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τη μπορεί να έχει ο Echinodorus..? | Savou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 20-12-10 21:32 |
Τι μπορεί να συμβαίνει?? | lingistis | Greek Aquarist's Boards | 6 | 02-07-09 22:27 |
μπορεί να πετύχει? | KOKOBAS | Μεσογειακό | 8 | 16-06-08 17:38 |
Τι μπορεί να είναι; | KwstasV | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-05-07 17:16 |
Τι μπορεί να είναι; | SOCRATIS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-06-06 07:19 |