|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις:101 X 41 X 50
Όγκος:180lt Κατηγορία:Βιοτοπος Ν.Αμερικης Φυτά:Echinodorus osiris, Echinodorus 'Ozelot Green' Ψάρια / ¶λλα είδη:4 mikrogeophagus altispinosus, 3corydoras sterbai,2 scalares Διακοσμητικά υλικά:χαλαζιακη μπεζ άμμο 0,8-1,2mm,ριζες Φόντο: μαύρη αφίσα Φωτισμός: Τ5 2 x45 Watt Διάρκεια φωτισμού:9 ωρες Φιλτράρισμα:eheim ecco pro 200, Bioflow 600 ( το εσωτερικο φιλτρο του ριο) Θερμοστάτης:200 Watt Λίπανση:υγρο λιπασμα kent μια φορα την βδομαδα,ταμπλετες στις ριζες καθε 2 μηνες Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:7.0 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10-25 Αλλαγές νερού:καθε βδομαδα 60Lt Θερμοκρασία:27 ¶λλες πληροφορίες:τυρφη μεσα στο εσωτερικο φιλτρο Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Με το τελος της παρουσίασης μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους εχω κουράσει εδω με τις συνεχείς ερωτήσεις μου και επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στον πάντα αναλυτικότατο delta66 ![]() Ολες οι παρατηρησεις προκειμενου να γινει ενας ωραιος βιοτοπος δεκτες και θα ηθελα να υπαρχουν πολλες για να με βοηθησετε. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπος Tanganyika-Shelldwellers 40lt | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 74 | 14-01-11 13:57 |
Yφαλμυρος βιοτοπος απο την Σαμο | Raven | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 8 | 24-07-10 19:28 |
βιοτοπος για δίσκους!!!! | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 122 | 19-04-10 15:32 |
Το πιο πιστο αντιγραφο βιοτοπου Malawi | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 23-04-07 16:48 |
steady(βιοτοπος malawi) | steady | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 21-02-07 23:14 |