|
![]() |
#1 |
ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημέρα παιδιά. Είμαι ο Ιορδάνης από Δράμα και καινούργιος στο φόρουμ. Εχω ένα ενυδρείο 240 λίτρα με το οποίο γίνετε το εξής. Το είχα στο πατρικό μου 6 χρόνια με νερό και σε λειτουργία χωρίς ψάρια γιατί εγώ ζω σε άλλο σπίτι και οι γονείς μου ζουν στο εξωτερικό. Προ λίγου καιρού αποφάσισα να ξαναστήσω το ενυδρείο στο σπίτι μου. Το ενυδρείο έχει τα χάλια του άλγη όπου φαντάζεστε. Το άδειασα για να το μεταφέρω και από εκεί και πέρα το χάος, δεν ξέρω τι να κάνω. Θέλω να μου δώσετε οδηγίες.
Επίσης θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να βάλω οποσδήποτε για αρχή και τα προερετικά πιο μετά λόγο έλειψης ρευστού. Ευχαριστώ!! |
|
Εμφανίσεις: 3437
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο από ότι καταλαβαίνω τώρα είναι άδειο. Έτσι? Τα τζαμια του είναι ακόμη πράσινα από την αλγη που υπήρχε όταν ήταν ακόμη γεμάτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το καθάρισμα ξύστρα για τα τζάμια, με προσοχή μην φας τις σιλικόνες, και λίγο ξυδάκι για τα άλατα..
Εννοείται οτι άμμο ξύλα ότι έχεις βγάλσιμο και καθάρισμα...
|
|||
|
|||
![]()
Το φίλτρο νερού και βυθού τα καθαρίζω με νερό μόνο?
ναι τα τζάμια είναι ακόμα πράσινα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ξήλωσε τα πάντα και καθάρισε τα τζάμια για αρχή..
Το φίλτρο βυθού είναι λίγο ξεπερασμένο, και δεν έχεις την δυνατότητα να βάλεις φυτά.. Τι αλλο έχεις απο εξοπλισμό??
|
|||
|
|||
![]()
Η αλγη θα στεγνωσει και, όπως λέει και ο φίλος κοτσος, με μία ξυστρα και προσεκτικά θα καθαρισουν τα τζαμιά.
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά έχω λίγα πράγματα. ουσιαστικά μόνο φίλτρο έχω και λάμπες που θα πρέπει να τις αλλάξω. τι θα χρειαστώ σε πρώτο χρόνο για τη σωστή λειτουργία του ενυδρείου?
|
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω ότι θα καθαρίσουν πιο εύκολα και ανώδυνα με νερό μέσα.
|
|
|||
|
|||
![]()
είναι ηδη άδειο για την μεταφορά του. επίσης φανταζομαι πως θα ειναι προβλημα να βγάλω τα παντα απο μέσα (χαλικια πέτρες κλπ) αν ειναι γεματο νερό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph ενυδρειου | ραφαηλ10 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 11-08-11 09:23 |
διαχωριστικα ενυδρειου | ErnieBall | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 14-12-09 00:47 |
αδειασμα ενυδρειου | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 13-06-09 20:04 |
ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-06-07 10:58 |
pH ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-05-07 09:38 |