|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εχω αγορασει μια ριζα για το ενυδρειο μου αρκετα μεγαλη(για το 240 λιτρο μου)αλλα πριν απο λιγο προσπαθησα να τη βαλω μεσα και αυτη ανεβαινε πανω!να φανταστειτε αν τη βουλιαξω και την αφησω παιζει να πεταχτει εξω απο το ενυδρειο!σκεφτηκα να παρω ενα βαρυδι και να το δεσω με πετονια!αλλα μετα απο ποσο καιρο θα μπορει να καθεται μεσα στο νερο η ριζα χωρις να επιπλει(θα γινει ποτε αυτο?)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα γινει, αλλα αν επιπλεει τοσο πολυ θα αργησει. Κανε αυτο με το βαριδι η μια πετρα διασκομητικη (λαβας ας πουμε). Και...περιμενεις.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πιαστην με κατι να κατσει εντος νερου και μετα απο 24 ωρες ισως και παραπανω θα ναι ΟΚ και θα κατσει , ετσι κανουν ολες οι καινουργιες ριζες.
|
||||
|
||||
![]()
oι καινουριες ρίζες ανάλογα το είδος και το μέγεθος μπορεί να κανουν μεχρι και μηνα!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υπομονη! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα εκανε περιπου 20 μέρες. το καταφερα με μία πετρα πάνω απο την ρίζα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι ρε παιδια! φιλε βαλτη σε κουβα με καυτο νερο αστη 2-3 ωρες και θα δεις! θα παει στο πατο με τη μια!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μουχλα σε ξυλο | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-07-11 23:41 |
Γεννα και Ξυλο!!!! | papanikos | Malawi | 7 | 14-01-11 20:35 |
ξυλο | megle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-03-10 17:03 |
Ξυλο??? | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 25-04-07 12:55 |