|
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι περειεργος να μαθω τα ιδη γατοψαρων που ζουν στα ελληνικα υδατα ξερει κανεις
![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Για θάλασσα μιλάς ή για γλυκού νερού?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για γλυκο νερο με ενδιαφερει φιλε μου.
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Tα γατόψαρα γλυκού νερού είναι αρκετά σπάνια στην Ελλάδα.
Από ότι ξέρω υπάρχει μόνο ο Γουλιανός ή αλλιώς Γλανίδι (Silurus glanis) το οποίο μπορεί να βρεθεί στον Αχελώο, στον Αξιό, στον Αλιάκμονα, στην Τριχωνίδα και στην Βόλβη. Το μήκος του μπορεί να φτάσει μέxρι και τα 3 μέτρα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα ηταν το 3 μετρο αυτο πλασμα στην πισινα δεν εμπενε κανεις ειμαι σιγουρος..Ασε που ειναι και πολυ ασχημο.. :P
|
|||
|
|||
![]()
μήπως έχουμε καμία φωτογραφία από το τέρας?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τι λες τώρα!!!!!!!! Απίστευτο!!!!!!
![]() ![]() ![]() Να κάνεις rafting, να πέσεις στο ποτάμι και να πατήσεις πάνω στο τέρας!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Να και μια σελιδα με περισσοτερες πληροφοριες για το συγκεκριμενο ειδος γατοψαρου:
http://www.scotcat.com/glanis.html |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε τώρα να πας για ψάρεμα και να τσιμπήσει αυτό. Όχι rafting, θαλάσιο σκι θα κάνεις. Θα σε πάει τραβώντας όλον τον ποταμό μέχρι τη θάλασσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ότι πρεπει για ενυδρειο ε?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτελους βρηκα ενα γατοψαρο που μπορει να επιζησει με τις αφρικανες μου
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ψαρι αυτο ζει μονο στην Ελλαδα? Ή και στην Ελλαδα?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό το ψάρι παιδιά είναι ο περίφημος "γουλιανός".? εδώ στην περιοχή μου στον αξιό ποταμό πιάσαν ένα 50 κιλά πριν 2-3 χρόνια και απ ότι έχω ακούσει γίνονται τεράστια. εγώ δεν το είδα για να ξέρω ακριβώς πως είναι. το έχετε ξανακούσει έτσι όπως το είπα? είναι όντως αυτό το ψάρι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Και σε αλλες χωρες υπαρχη. λενε οτι τα μεγαλυτερα ειναι στο Καζακισταν αλλα και στην Αμερικη εχουν "βγαλη" μεγαλα. Στην Πολωνια τα λενε "σουμ", και βρισκεται σε αρκετα ποταμια. Υπαρχουν "ιστοριες η μυθοι" που τα θελουν να τρωνε μικρα προβατα που σκυβουν για να πιουν νερο(
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μικρα προβατακια ή μικρα ανθρωπακια?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε τον καραφλα!
|
||||
|
||||
![]()
minenuke απο το στομα μου το πηρες..ολο τσαχπινιες ειναι ο καραφλας. :P
|
||||
|
||||
![]()
το ρολόι του ψάχνει ο άνθρωπος...... :P :P
|
||||
|
||||
![]()
ή το ρολόι ή την περούκα!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|