|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδια. Εχω ενα ενυδρειο εδω και 5 μηνες 100 λιτρων περιπου με γκαπυ και πλατυ. λειτουργει αψογα αυτο το διαστημα οι μετρησεις NH3/4 κλπ ειναι μηδαμινες. Πηρα προσφατα ενα ενυδρειο 114 λιτρων απο γνωστη μου που δεν το χρειαζοταν. Το καθαρισα το επλυνα με ξυδι για να φυγουν αλατα κλπ και το ξεπλυνα πολυ καλα με νερο. Τωρα ειμαι στην φαση που το στρωνω αν και λεω να παρω μπολι απο το ειδη υπαρχον ενυδρειο μου. Τι ψαρια προτεινετε να βαλω; Σκεφτομαι χρυσοψαρα ή κιχλιδες. Εσεις τι προτεινετε;
Σας ευχαριστω εκ των προτερων |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσύνθεση για 190 λ | ShadowVValker | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 11-06-12 18:26 |
Ερώτηση για ψαροσύνθεση | aias.george | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 27-05-12 16:59 |
Νέα είσοδος στα 33L αναζητά ψαροσύνθεση | Eos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 11-01-12 00:54 |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση... | Belafode | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 10-03-11 16:43 |