|
|
|||
|
|||
![]()
Ενα απο τα φανσυ χρυσοψαρα (δεν ξερω ακριβως ειδος) μερικες φορες γυριζει τουμπα στο νερο και μετα παλι ισια. Υστερα αφηνεται και το νερο τον ανεβαζει πανω. Μετα παλι κολυμπα καθετα κτλ κτλ. Ειναι κατι νορμαλ;
Ταισα αρακα κι αν το ξανακανει αυριο θα βγαλω βιντεο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κανε μια αναζητηση για ασθενεια νηκτικης κυστης.Ισως το προλαβεις αν ειναι σε αρχικο σταδιο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα παλι (κατοπιν διαβασματος των προηγουμενων θεματων σου)μου φαινεται οτι εχουν αρχισει να "την κανουνε" ενα ενα τα χρυσοψαρα...
μηπως πρεπει να ξαναστηθει το ενυδρειο απτην αρχη? εγω αυτο θα εκανα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι εννοεις? να φυγουν τα ψαρια και να ξαναστρωθει? δεν νομιζω να υπαρχει λογος για κατι τετοιο αφου οι εβδομαδιαιες αλλαγες νερου και το οτι οι μετρησεις μου ειναι αριστες δειχνουν οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα.
επειτα απο συζητησεις με διαφορους γνωστες εκτος φορουμ, μαλλον σκεφτομαστε οτι απο το πετ σοπ τα συγκεκριμενα ψαρακια ηταν ταλαιπωρημενα |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ! ολα καλα τοτε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω πως εχει δικιο...ενα ενα αρχιζουν να εμφανιζουν προβλημα ...
|
|||
|
|||
![]()
κανεις δεν ειπε οτι εχει αδικο αλλα αυτα καλως η κακως ειναι λογια του αερα. συγκεκριμενα πραγματα για να πορευτουμε εχουμε? αφου οι μετρησεις μου ειναι καλες δεν τιθεται θεμα μη-στημενου ενυδρειου. αλλαγες νερου κανω συχνα. δεν ξερω τι μπορω να κανω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φθορά πτερυγίου+αλλαγή χρώματος. | Baggelis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 16 | 07-07-15 15:09 |
ερωτηση για χρυσοψαρο | stef23 | Χρυσόψαρα | 1 | 25-10-07 07:40 |
ατυχημα με χρυσοψαρο | mao | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 05-10-07 13:15 |
Νεο Χρυσοψαρο! Να Ανησυχω ? | andreasp | Χρυσόψαρα | 21 | 20-04-06 11:46 |