|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρετε!
![]() Σκευτομαι λοιπον σε ένα μέρος του ενυδρείου να έχω αμμο ξεχωριστα απο το χαλίκι. Να σταματάει δηλαδή το χαλίκι και να ξεκινάει η άμμος. Αυτό εδω ειναι το όμορφο ενυδρείο μου λοιπον ![]() ![]() Εκει που έχω σημειώσει με κόκκινο θέλω να βάλω το χαλίκι. Έχετε κάποια ιδέα για το πως να το καταφέρω? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα cory θα στο ανακατέψουν,και δεν θα φαίνεται ωραίο .Και να μην ήταν τα cory θα ανακατευτεί με τον καιρό .
|
||||
|
||||
![]()
δωσε τα κορυ sandrea!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν παλι επιμενεις μπορεις να χρησιμοποιησεις ως διαχωριστικο ,αυτο το σκληρο διαφανο πλαστικο που χρησιμοποιουν οι ζαχαροπλαστες στις τουρτες.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα! Τα cory σου δεν έχουν ιδιαίτερο θέμα με τα μουστάκια τους στο χαλίκι σου. Πιο πολύ τα τραυματίζουν οι αιχμηρές και ακανόνιστες πέτρες παρά το χαλίκι. Δλδ περισσότερο ρόλο παίζει το σχήμα αν είναι αιχμηρό, παρά η κοκκομετρία (μέγεθος της άμμου/χαλικιού) Μή σκεύτεσαι να τα δώσεις αφού σ'αρέσουνε! ¶λλωστε θα το δεις και μόνος σου, αν τα μουστάκια τους, δεν είναι κομμένα ή δεν είναι κόκκινα/ερεθισμένα, τότε δεν έχουν πρόβλημα! Τα δικά μου μια χαρά είναι πάντως!
Επίσης αν βάλεις άμμο σε εκείνο το σημείο, η άμμος επειδή ειναι πιο λεπτόκοκκη, θα γεμίσει με το καιρό τα κενά του υποστρώματός σου και τελικά θα καθιζάνει κάτω, ενώ το χαλίκι σου θα μείνει πάνω. Οπότε δε θα έχεις κανένα αποτέλεσμα, άρα προτίνω να μή βάλεις άμμο και χαλίκι μαζί! Επίσης αν βάλεις διαχωριστικό θα δείχνει αφύσικο και άσχημο κατά τη γνώμη μου και θα τους περιορίσεις τον χώρο, οπότε κρίμα! |
|
||||
|
||||
![]()
τα κορυ θελουν αμμο ρε παιδια!
ειναι κριμα να τα βαζουμε σε χαλικι!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χαλίκι η άμμο??? | spirossd | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 14-02-11 10:27 |
Πάνε μαζί? | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 18-02-08 19:29 |
Χαλίκι η άμμο | Βαγγέλης (Dearangelo) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-09-07 11:07 |
Αλλαγή από χαλίκι σε άμμο | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 14-07-07 15:07 |
Αλλαγή από χαλίκι σε άμμο για αφρικάνες | pavloukos | Malawi | 10 | 27-08-04 16:07 |