|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα εδω και 2 μερες ενα jewel(δεν ξερω αν ειναι αρσενικο η θυλικο) φερεται περιεργα.Καθεται σ ενα σημειο και κανει συνεχεια μπρος-πισω.Το παρατηρισα και τρωει κανονικα τι μπορει να ειναι....?
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως εχει αυγα??
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω καταρχας ειμαι αρχαριος σε θεμα κιχλιδες τις εχω παρει πριν 2 εβδομαδες και δεν ξερω πολλα,θες να σε πω καποια χαρακτιριστικα,μετρισεις λιτρα κτλπ???
για να δουμε τι γινεται... |
|
||||
|
||||
![]()
για πες επισης μια φωτο θα βοηθουσε.
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον ολα βρισκοντε εδω τιμες ph ελλαχιστα αλλαγμενες http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=60502
επισης παρατηρω σαν να κοκκινησε ελλαχιστα ελλαχιστα ομως... |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο εγω σου βρηκα τα ψαρια ,ειναι δικια μου γεννα,και σου ειπα οτι θελεις να μαθεις για αυτα τα ψαρια στηλε μου ΠΜ.
Τη προβλημα εχεις τωρα? πεσμου. |
|
||||
|
||||
![]()
παρατηρησε μηπως εχει γεννησει ή εκει εχει φτιαξει τη φωλια του.με αυτο τον τροπο την προστατευει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαζι με αλλα 7 ψαρια που εχει παρει κοματακι δυσκολο σε μια εβδομαδα να εχει κανει φωλια οπως λες φιλε.
Μαλλον εχει βρη αρσενικο ,,η θυληκια και φλερταρη μαζι της . Αμα δεν δω φωτο δεν μπορω να πω τιποτα,. Τα ψαρια αυτα ειναι δικα μου παιδια . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ | ROULAMID | Ζωοτόκα | 16 | 15-04-11 11:59 |
περιεργη συμπεριφορα.... | sharky13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 30-12-08 01:59 |
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΡΙΜΠ | spiros1978 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 20-04-08 14:51 |
περιεργη συμπεριφορα | octania246 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 30-07-07 16:13 |
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ KRIBENSIS | NTABOS | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 32 | 03-01-04 00:55 |