|
|
|||
|
|||
![]()
Ενυδρειο aquael vision 280 λιτρα + 75 sub
Φωτισμος Arcadia stand 4/54 Λαμπες 1 purple plus 2 aqua blue plus 1 blue special Skimmer red sea prizm stand on the sub Υπερχιληση diy φ25 Επιστροφη eheim compact 2000 UV συνεχως 24 ωρο Μετρησεις kh 8,5 (elos) ph 8,3 (electronic ph meter) p4 0 (api) αν και πιστευω πως υπαρχουν γιατι ειχα προβλημα πρασινης αλγης... ca 430 (salifert) NO2 0 (api) NO3 0 (api) NH3/NH4 0 (api) MG 1420 (salifert) Ψαρακια bluetank 1 bicolor dottyback 1 Cryptocentrus leptocephalus 1 Amphiprion melanopus 2 zebra damselfish 2 (killer)!!! και 1 γιατρος blue Tuxedo urchin 1 Astropecten polycanthus 1 + 1 αστερια απο τα μερη μου (παραλια γιανισκαρι) Holothuria sp 1 corals Montipora capricornis Acropora hystrix zoanthous και αρκετα απο ειδη Mushroom Corals. Το ενυδρειο τρεχει σχεδον 1,5 χρονο τους τελευταιους 5 μηνες μετακομισε σε αλλο σπιτι το μονο προβλημα ειχα απο κοραλινη, γιατι την εχασα, οποτε βοηθημα purple up carib sea και ειχα και αλγη πρασινη γιατι εχω και παραθυρο στο σαλονι και πεφτει αντιλια,αλλα τωρα εχει καταπολεμιστει. Y.Γ Προβλεπονται να μπουν ακομα και αλλα πολλα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό φαίνεται μπράβο....
![]() Αλλά μια μόνο φωτό.. Φωτό υπάρχουν...που είναι οι φωτό...... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφο ενυδρείο, ωραίο στήσιμο βράχου
![]() damsel... dottyback... πέφτει ξύλο; |
|
|||
|
|||
![]()
KIKOS7 Υπηρχε ενα μικρο θεμα στην αρχη αλλα τωρα οκ. Το μονο προβλημα που εχω ειναι πως δεν βαζω μικρο ψαρι μεσα γιατι δεν θα επιζησει...μονο μεγαλυτερα και με επιλογη αλλα σιγα σιγα.Γιατι πραγματικα τα damsel ειδικα αυτο το ειδος ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο σου και ωραία παρουσίαση
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο! Ελπίζω σε 1-2 χρόνια να δείχνω επιτέλους και το δικό μου!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο ενυδρείο! βάλε κανένα ψαράκι ακόμα πχ yellow tang
![]() To βράχο που έχεις ψηλά στο δεξιό μέρος εγώ θα τον κατέβαζα κάτω δεξιά εκεί που έχεις το συμπαγές βραχάκι. Για τον κρυμμένο κυκλοφοριτή θα συμφωνήσω ότι θα σου προσφέρει περισσότερα αν το τοποθετήσεις σε διαφορετική θέση ούτως ώστε να μη κλέβει χώρο από ψάρια και κοράλλια. καλή συνέχεια!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 400 Reef Αναλυτικη Παρουσιαση | niar71 | Reef | 22 | 08-11-10 01:43 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Παρουσιαση nano reef dennerle 60l | gta__156 | Nano Reef | 10 | 02-03-10 16:20 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |