|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, το ενυδρείο είναι 25 λίτρα, καθαρά πιστεύω θα βγει περίπου 20.
Το ενυδρείο έχει μια λάμπα με λευκό φως στα 11watt και άλλη μια που προσθεσα στα 4watt. Τώρα που θα το κάνω nano reef λέω να κρατήσω την μια στα 11watt και να προσθέσω 2 μπλε λάμπες συνολικά 8 watt. Τι λέτε , μήπως να πάρω μια των 4 watt ; Η λάμπα είναι αυτή. Δεν θα βάλω κάτι το απαιτητικό σε κοράλλια κτλ. |
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασε λίγο αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14508 και μετά προχωράς σε αγορές.
Διάβασμα πρώτα.......θα σε γλυτώσει από πολλά έξοδα ![]() ![]() Καλή συνέχεια
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ το έχω διαβάσει, η ερώτηση παραμένει.
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε ενα τετοιο http://www.waterinn.eu/index.php?opt...412&Itemid=44#
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιο από όλα ;
|
|
||||
|
||||
![]()
έχει ένα φωτιστικό για νάνο ριφ στα 24 βατ για τσέκαρε
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Σου αρκεί η μία..την έχω και εγώ στο δικό μου!
Αν αργότερα πιστεύεις οτι δεν σου αρκεί,απλά παίρνεις άλλη μία.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία λάμπα της dennerle αλλά δεν με βολεύει έτσι όπως είναι από πάνω το ενυδρείο μου.
Θα πάω στην λύση του ebay, ξέρουμε πόσα kelvin είναι αυτή η λάμπα Vag ; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dennerle Cube 60lt για Nano Reef - Φωτισμός | haf_k | Φωτισμός | 6 | 22-03-12 12:04 |
nano reef | rawnerve | Nano Reef | 21 | 25-10-11 21:24 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |