|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους, μολις πηρα ενα Juwel Vision 450.
Σκεφτομαι να παω παλι σε ταγκανικα αλλα αυτη τη φορα να δουλεψω ψαρακια οπως daffodil, Callochromis kai Ctenochromis ,αντε και κανα τροφεους.. Τα πρωτα τα εχω σε ενα 125αρι αλλα θα τα μεταφερω. Προτασεις για το που θα βρω καποιο απο τα υπολοιπα 2? Εχει κανενας χομπιστας? Θελω να αποφυγω τα multi, leleupi, chalinochromis ,calvus και frontosa. Απο φιλτρανση εχω το 1000αρι εσωτερικο και ενα 2078e. Περιμενω προτασεις.. Υ.Γ. Γρηγορα δεν μπορω να το βλεπω αδειο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτσε ρε συ! Με το μαλακό! Τώρα το πήρες και θες κατευθείαν να το γεμίσεις?
![]() Κάτσε επεξεργάσου το πρώτα, στρώστο, διακόσμισε το και μετά βλέπουμε για ψάρια. Για ψάρια θα σου πρότεινα κάτι σε tropheus γιατί είναι εντυπωσιακά ψάρια, και ζουν σε κοπαδι. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα πρότεινα (αφού ψάχνεις κάτι ιδιαίτερο
![]() ένα χαρέμι Cyathopharynx Furcifer και 1-2 χαρέμια Cyprichromis leptosoma. Γι' αυτά που ανέφερες είδα Callochromis pleurospilus σε λίστα του Αζόρες. Ctenochromis δεν έχω δει ποτέ (ούτε σε λίστα). N.pulcher "daffodil" θα βρεις σχετικά εύκολα, αλλά πάρε υπόψη σου ότι είναι πολύ "περιοχικά" και "επεκτατικά" ψάρια, αναπαράγονται σαν κουνέλια και σύντομα θα καταλάβουν το ενυδρείο ![]() [Τα τροφέους δεν "κολλάνε" με τα παραπάνω, πάντως.] |
|
|||
|
|||
![]()
Κλεοβουλε κοιταγα απο callochromis τα macrops.
Τα leptosoma δεν μου πολυ αρεσουν... Daffodil εχω σε ενα 125 και λεω να τα μεταφερω στο μεγαλο. Τα Cyathopharynx ιδιαιτερα ψαρακια αλλα δεν ξερω. ![]() Μηπως πρεπει να καταληξω σε ενα κοπαδακι απο Petrochromis? ![]() H' ελεγα να δω και κανα κοπαδακι απο tropheus ισως μπορεσω να βρω τα ujiji και τα malagarasi .. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Chalinochromis sp. "ndobnoi" Julidochromis regani "kipili"(απο τα δικα μου
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τανγκανικα..αθηνα.. | geozog | Tanganyika | 5 | 31-10-11 23:39 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
180 λιτρα μαλαουι-τανγκανικα. | Πάνος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 39 | 06-07-10 14:36 |
Αντιο Τανγκανικα | Filotas | Tanganyika | 30 | 08-09-09 21:21 |
Αλατι σε ενυδρειο με Τανγκανικα | panos73 | Tanganyika | 1 | 07-11-06 10:21 |