|
![]() |
#1 |
Τραυματισμένο γατόψαρο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα,
Έχω δυο γατόψαρα Corydoras και το μικρότερο απο τα δυο έχει βγάλει μια πληγη (κόκκινο τραύμα) στα βράγχια. Επιπλέον έχω παρατηρήσει ότι είναι πολύ νωχελικό, δεν πολύ-κινείται και απλά κάθετε στο χαλίκι την περισσότερη ώρα ακίνητο. Τι είναι αυτό που έπαθε? Θα γιάνει η θα ψοφήσει? |
|
Εμφανίσεις: 3668
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να είναι το χαλίκι! Τα cory θέλουν οπωσδήποτε άμμο ακριβώς για να μην τραυματίζονται! Μάλλον είναι το χαλίκι που τα τραυματησε και δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να επανέλθει! Παρεπιπτώντος 2 cory είναι λίγα! Θές πάνω απο 4 κανονικά και οπωσδήποτε αλλαγή στο χαλίκι και άμμο αν θές cory!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλές είναι οι μετρήσεις.. δεν εχω τα απαραίτητα να κάνω τώρα αλλά πριν από κάμποσο καιρό καλές ηταν, και επιπλέον κάνω συχνά αλλαγές νερού, βάζω βακτηρίδια, αλάτι και εχω και ξύλα μέσα.
Το ενα γατόψαρο είναι μια χαρα.. άλλα το άλλο εχει φαγωμενη ουρά, εχει την πληγή στα βράγχια, και εχει και ενα κολλημένο πλαϊνό πτερύγιο. Μάλλον καυγάς μου μυρίζει διότι εχω μια μεγάλη γκαπινα η οποία μαλώνει συχνά με τα άλλα ψάρια και μπορεί να το χτύπησε... |
|
||||
|
||||
![]()
1)και ποιος σου ειπε οτι τα cory τα πανε καλα με το αλατι η οτι θελουν αλατι?
2)βακτηρια γιατι συνεχιζεις να ριχνεις?ειναι στρωμενο το φιλτρο σου η δεν ειναι?ποσο καιρο λειτουργει? 3)οι μετρησεις "πριν απο καιρο"και μαλιστα "καμποσο" δε λενε τιποτα.τωρα τι γινεται?χωρις μετρησεις μιλαμε στον αερα... 4) Cory με guppy δεν ταιριαζουνε. |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα κωλοφιλτρο με σφουγγάρι, το οποίο γεμίζει με περιτοματα κάθε τόσο και θέλει πλύσιμο, οπότε το πλένω κάθε τόσο. Μόλις μετακομίσω με το καλό θα πάρω ένα καλό φίλτρο...
Κανείς δεν μου είπε ότι θέλουν αλάτι, απλά μου είπαν ότι κάνει καλό στο ενυδρείο (και όντως κάνει μιας και από την ώρα που έβαλα, τα ψάρια μου φαίνονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση). Ε τώρα δεν τα πάω καλά με μετρήσεις κτλπ... γι αυτό γράφω και στους αρχαρίους. Πριν 2 μήνες το είχα μετρήσει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τραυματισμένο κριμπένσις | kelly__ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 06-12-11 00:09 |
Γατόψαρο.... | Emily82 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 13-01-11 23:46 |
Τι γατόψαρο; | pantelis51 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 09-12-07 03:05 |
γατόψαρο | giannis1976 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 07-10-04 01:51 |
H E L P ! ! ! Τραυματισμένο Οράντα | kassianhv | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 29-09-03 13:41 |