|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!
τι ειναι αυτα πανω στα ψαρια???????? |
|
|||
|
|||
![]()
Η φωτό δεν είναι καθαρή μοιάζει όμως με fungus
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ειναι( fungus )?
|
|
|||
|
|||
![]()
Kοινώς μυκητίαση αν ψάξεις στο φόρουμ θα βρείς σίγουρα σκευάσματα για το fungus υπάρχουν παρα πολλά από πολλές εταιρίες
|
|
||||
|
||||
![]()
απο τι εγεινε?
εχθες αγωρασα κ σημερα ειναι ετσει |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά απο και την ουρά και την μουσούδα μου φαίνεται οτι ελιναι ροδόστομα.
Σορρυ, απλά κατάλαβα λάθος. Νόμιζα μην έλεγες τι ψάρια είναι. Και πάλι σόρρυ! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Πολλά μπορούν να παίζουν ρολο.Μια πληγή που έκανε μυκητίαση κακή ποιότητα νερού stress τσακωμοί στα ψαρια,ζημια στην βλέννα του ψαριού από κακή μεταχείριση κατά την μεταφορά.Καραντίνα έχεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StefanosS : 11-12-11 στις 20:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι εχω.
εχθες αγωρασα 10 απ αυτα κ σημερα ειδα οτι τα 4 εχουνε πεθανη αυτα τα 3 ειναι ετσει κ αλλα 3 ειναι οκ. |
|
|||
|
|||
![]()
Απομόνωσε τα τα άρρωστα και δες τι θα κανεις.Το ενυδρειακο αλάτι κάνει δουλειά για το fungus αλλα δεν ξέρω την αντοχή των ροδοστομον σε αυτό.Φυσικά υπάρχουν και τα αντίστοιχα φάρμακα.Κανε μετρήσεις στο ενυδρείο να δεις μήπως το νερό σου δεν είναι όπως θα έπρεπε και για μένα μια καλή αλλαγή.
|
|
||||
|
||||
![]()
το νερο ειναι πολη καλο(εχω δισκους μεσα).
μηπως τα αγορασα αρρωστα? το λεω γιατι μονο απο αυτα που πειρα εχθες μου πεθανανε.ολα τα αλλα ειναι πολη καλα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια | nickos13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 28-06-11 14:31 |
βοηθεια με ph! | nikolakis_18 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-05-11 14:01 |
Μια βοηθεια !!! | gmavro | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-12-09 13:32 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | sersd | ¶λλα ζώα | 9 | 15-09-08 20:22 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-06-07 07:56 |