|
![]() |
#1 |
φωτιστικο απο ebay
![]() Αξιολόγηση:
![]() Για σας παιδιά ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το φωτιστικό?
http://www.ebay.com/itm/160641421398...84.m1497.l2649 Έχω ένα ενυδρείο 120 λίτρα φυτεμένο. |
|
Εμφανίσεις: 3424
|
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω τη γνώμη μου αν έχεις όρεξη με αυτά τα λεφτά παίρνεις 2 πεντάμετρες κουλούρες led και φτιάχνεις μόνο σου ένα φωτιστικό με 600 led και όχι 72
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
7W 80 LED μου φαινεται πολυ λιγο για φυτεμενο. Η γνωμη μου θα ηταν τα led αυτα να ηταν power led των 1w ή 3w το καθενα (80w-240w) για να εχεις ενα σωστο αποτελεσμα. Επισης τα μπλε led δεν τα χρειαζεσαι αντιθετα θα χρειαζοσουν καποια κοκκινα led και ασπρα περιπου στα 6000Κ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα συμφωνήσω πάντως απόλυτα με τον beeromixalh...και θα σου βγει και πιο οικονομικά έτσι!!Απλά αυτό που βρήκες είναι μία έτοιμη λύση..σίγουρα όχι για φυτεμένο κάποιων απαιτήσεων.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλά μη ξεχνάς να υπολογίζεις πως τα led μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα χάνουν ένα μεγάλο ποσοστό από την απόδοση τους ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aγορα απο ebay.... | sifos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-05-11 09:23 |