|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και καλο μηνα
Τι τροφη μου προτείνετε για βελτίωση στα χρώματα μιας blue tang την πηρα υποσιτισμένη και με αλιωμενα χρωματα περιπου 3 εβδομαδες που την εχω εχει βελτιωθεί το βαρος της αλλα το κιτρινο χρωμα και στην ουρα αλλα και στα πτερύγια παραμενει ετσι Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε μας φωτο να δουμε την κατασταση . Τρωει ??? Αμα τρωει μην το φοβασαι , το blue tang ετσι και προσαρμοστει και τρωει μετα ειναι σκυλι.
Πως καταλαβενεις οτι δεν εχει χρωματα ? μηπως δεν εχεις καλο φωτισμο ? μηπως υπαρχει αλλο ψαρι που το ενοχλεί , γιατι το blue tang δεν θελει ενόχληση , στρεσαρεται ευκολα.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το στρεσαρει κανενα ψαρι , τρωει τα παντα
Αλλα δεν εχει φτιαξει το κιτρινο χρωμα από τοτε που το πηρα Η φωτο βγηκε την μερα που το πηρα Εχει παχυνει από τοτε αλλα ο χρωματισμος του πτερυγιου και λιγο της ουρας παραμενει ο ιδιος |
|
||||
|
||||
![]()
τι τροφη του δηνεις ? παρε του τροφες που να χουν βαση το φυκι , σπιρουλινα , κατεψυγμενη mysis shrimp.
To ψαρι μαλλον μεγαλωσε με λαθος ταισμα και εγω δεν ξερω τι τροφες του εδηναν και εμεινε ετσι. http://www.liveaquaria.com/product/p...330&pcatid=330 κανε κλικ στα μπλε να δεις περιπου τις τροφες
|
||||
|
||||
![]()
formula1 ocean nutricion (μουλιασμενα σε σκορδοζουμο δυο φορες την εβδομαδα ) ταισμα 2-3 φορες την ημερα μεχρι να χορτασει-σκασει
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω της δίνω κατεψυγμενη mysis shrimp ,spiroulina flakes της tropical και marin gourmet nori της sera
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας και ελπιζω να γινει το ψαρακι όπως πρεπει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
To ψάρι δεν έτρωγε πιθανόν γιατί ''έτρωγε'' bullying ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναζητω πληροφοριες για blue tang | Stelios12 | Reefsafe | 2 | 21-10-11 12:06 |
προβλημα με blue tang | ατσαλης | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 4 | 21-01-11 14:47 |