|
|
|||
|
|||
![]()
Το χρησιμοποιώ και εγώ σε 30λτ light reef εδώ και 4 μήνες. Βάζω λίγη ποσότητα (για να καταλάβεις μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει το μισό) σε μικρό εσωτερικό φίλτρο που αλλάζω κάθε 15 μέρες, με νερό από Α.Ο., έχω καλές μετρήσεις νερού και μηδέν άλγες.
Κατόπιν αγοράς του βέβαια διάβασα πως ο αντιφώσφορος πρέπει να είναι σιδήρου ενώ του seagel είναι αλουμινίου και πως ειναι καλυτερα να βάζουμε ξεχωριστα αντιφως και άνθρακα αφού έχουν διαφορετική διάρκεια. Πάντως όπως είπα δεν έχω παράπονα από το seagel. |
|
||||
|
||||
![]()
Kι εγω με νερο απο α/ο εχω καλες μετρησεις και μηδεν αλγες(προς το παρον)
Απ οτι ξερω του αλουμινιου θελει αλλαγη καθε 4 μερες, αυτο ομως εχει διαρκεια οπως αναφερει και στις οδηγιες και συμφερει |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω αυτο εχω.Ποσο το πηρατε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η Seachem είναι πολύ καλή εταιρεία και τα προιόντα της αρκετά οικονομικά στη χρήση.
Χρησιμοποιώ μόνο τον άνθρακά της (Matrxix) γιατί αυτή τη στιγμή χρησιμοπoιώ zeovit που δεν θέλει αντιφώς. Έχω διαβάσει ότι με βάση το Fe είναι καλύτερος αλλά όταν γύρισα σε Seachem είδα καλύτερα αποτελέσματα στο ενυδρείο μου.
|
||||
|
||||
![]()
Παυλο γυρω στα 14 ευρω εχει
Παράθεση:
Συνεχιζω με seagel και βλεπουμε Αν εχετε να προτεινετε καποιο καλο αντιφως να εχουμε στα υπ οψιν ??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|