|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, αγόρασα απο φίλο εναν κυκλοφοριτή tunze 6025, σαν τελείως άσχετος τον έβαλα στο ενυδρείο και τον άφησα αλλά έχω ενα πρόβλημα, ο tunze θα έπρεπε να ήταν αθόρυβος... όμως δεν είναι... να φανταστείτε τον εβγαλα απο την πρίζα το βράδυ για να μην ξυπνήσει το μωρό...
το πρόβλημα το εντόπησα στην βάση του... αν τον κρατάω μέσα στο νερό δεν κάνει τόσο θόρυβο, (ελάχιστο μόνο) οταν τον κουμπώνω στην βάση η κατάσταση γίνετε... ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ. μπορεί να λυθεί το πρόβλημα μου με την κοραλίνη πάνω στον κυκλοφοριτή ή υπάρχει κάποια άλλη λύση??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
χχχμμμ
![]() Αυτο ειναι ενα υπουλο ![]() ![]() ![]() Και γω οταν ειχα βεντουζαρι στο τζαμι την αντλια του σκιμερ 2500 l/h ετρεμε ολο το ενυδρειο και απο το DIY καπακι μου ακουγοταν θορυβος ... τρεμαν οι φετες μεταξυ τους. Ακομη και ενα καλωδιο να ακουμπαει καπου μπορει να προκαλεσει μικρο θορυβο αν τρεμει. Για δες.
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρείο ειναι οπεν απο πάνω αρα νο καπάκι, είναι σε βάση ντουλάπα στο τοίχο σταθερή, και δεν εχει τίποτα άλλο μέσα παρά μόνο νερό και τους κυκλοφοριτές... ίσως με τον καιρό και την κοραλλινη σταθεροποιηθεί και σταματήσει
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μολισ πιασει βρωμια θα ελαττωθει αρκετα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τον koralia ολα καλα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χάλασε Turbelle Tunze 6025 | Meliteas | Κυκλοφορία | 6 | 10-09-07 23:45 |
tunze nano 6025 | enzo | Κυκλοφορία | 7 | 23-02-07 12:02 |
πρόβλημα σε κυκλοφοριτή της Tunze ! | nikman | Κυκλοφορία | 18 | 10-02-07 21:04 |