|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά και χαρά σε όλους,
Ετοιμάζω το πρώτο μου τροπικό με κιχλίδες (1m*30cm*45cm). Υπόστρωμα λέω να βάλω άμμο. Θα κάνω μια σύνθεση με πέτρες που μάζεψα από τη θάλασσα (και έχω καθαρίσει σχολαστικά) για να δημιουργήσω κρυψώνες. Το θέμα είναι ότι γι'αυτά τα κυβικά, τί να βάλω μέσα? Οπως οι περισσότεροι (νομίζω), θέλω να έχω όσο το δυνατό περισσότερα, οπότε απ'όσο καταλαβαίνω πρέπει να διαλέξω κιχλίδες μικρού μεγέθους (και ναι, το οικονομικό θέμα το λάμβάνω υπόψη).... Περιμένω τισ γνώμες σας και τις συμβουλές σας, Φίλιππος
|
|||
|
|||
![]()
Πρωτα πρεπει να αποφασισεις απο που θα ειναι οι κιχλιδες
Εαν αφρικη( βλεπω αμμο και πετρες) πρεπει να σκεφτεις Μαλαουι η Ταγκανικα.Και τα δυο μαζι (προσωπικη γνωμη) δεν θα μου αρεσανε. Μετα συνεχιζεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιες οι (βασικές) διαφορές μεταξύ των δύο (Malawi & Tanganika)
![]() Στην περίπτωσή μου (πρωτάρης με κιχλίδες) τί θα ήταν πιο εύκολο και οικονομικό ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το ποιο οικονομικο για την περιπτωση σου ειναι:
Να ερθεις στην συγκεντρωση και να σου φερω μερικα απο τα νεογέννητα Pseudotropheus acei που γεννηθηκαν την προηγουμενη βδομαδα.... :P :P :P :P |
|
||||
|
||||
![]()
Συγκέντρωση
![]() Πότε ![]() ![]() Τα νεογέννητα σε πόσο καιρό θα αναπτυχθούν έως ότου είναι ετοιμα για αναπαραγωγή ![]()
|
||||
|
||||
![]()
pokou,
Μόλις διάβασα ότι τα pseudotropheus acei είναι κυρίως algae eaters (στο φυσικό τους περιβάλλον)... Επίσης είναι και λίγο επιθετικά... Μήπως είναι τελικά "δύκολο" ψαράκι για πρωτάρη ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι μια χαρα και πολυ ομορφα οταν μεγαλωσουν.Οτι πρεπει για αρχη.
Δεν μας λεει και καποιος πως ξεχωριζουμε αρσενικα απο θυληκα ? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα τα ταιζεις κιχλιδοτροφη, θα αλλαζεις νερακι, θα βαζεις αλατάκι.
Και αν εισαι και καλό παιδι, θα δεις και εγγονάκια. Τωρα είναι σε μεγεθος περιπου 0,5cm. Δεν ειναι καθολου δυσκολα ψαρια. :P |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου και απο εμενα Φιλιππε!
Υπαρχουν αρκετα ειδη τα οποια μπορεις να βαλεις στο ενυδρειο σου αν και απαιτειται καποια σχετικη πειρα, ιδιαιτερα ως προς το στησιμο του ενυδρειου τουλαχιστον, για να αποφυγεις τους πολλους καβγαδες... γιατι για να τους αποφυγεις εντελως ξεχνα το ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα το πρωι βρηκα ενα Ps. socolofi απο τα 4 που εχω στο πατωμα του σπιτιου διπλα στο ενυδρειο.Ειχα βγαλει το προχειρο γιαλι που ειχα για καπακι ωσπου να φτιαξω το καλο.
Εχω στεναχωρηθει πολυ. Ειχε ταξιδεψει απο Αγγλια και δεν επαθε τιποτα Ασε που ειχε γινει τριπλασιο.Πολυ ομορφα ψαρακια παντως. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|