|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα. Σημερα εκανα ενα τεστ σε χαρτακια που εχω για να δω το gh και το kh μιας και ειναι τα μονα τεστ που δεν εχω αγορασει σε υγρα. Τα χαρτακια αυτα εχουν gh kh ph no2 no3 και χλωριο. Οπως κοιταζα το τεστ στα gh και kh που με ενδιεφεραν, επεσε το ματι μου και στο ph και ηταν ανεβασμενο. Λεω καλα θα λεει λαθος. Κανω τεστ με το τεστ μου της sera το υγρο για ph και μου εβγαλε 2 φορες 8. Το τεστ ληγει το 2013, απλα για να το αναφερω. Παντα 7,5 ειχα, οσο καιρο τρεχει το ενυδρειο. Βεβαια ειχα να μετρησω το ph κανα μηνα, ισως λιγο λιγοτερο. Απο τι μπορει να ανεβηκε? Τι μπορω να κανω?
Tα ψαρακια μου θα εχουν προβλημα? Εδω λεει 6,5 - 7 : http://freshaquarium.about.com/cs/cy...zebradanio.htm Και εδω λεει 6 -8 : http://www.seriouslyfish.com/profile...s=rerio&id=206 |
|
||||
|
||||
![]()
Το καλοκαίρι λόγω της εξάτμισης του νερού και ταυτόχρονης αναπληρωσής του από νερό της βρύσης έχει ως αποτέλεσμα την ταυτόχρονη αύξηση της σκληρότητας και συνεπώς και του ph.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
EDIT: Με βαση αυτο εδω,φαινεται να ειναι αλληλενδετα τελικα και διαβαζω για να καταλαβω.... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 08-09-11 στις 19:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ποση Gh KH εχεις τελικα?
|
||||
|
||||
![]()
Το gh εχει παραμηνει 7d, το kh ανεβηκε απο 6d σε 10d.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιαυτο ανεβηκε το πεχα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|