|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειχα να κολλησω το νεο μου μονομαχογαριδαδικο και ειπα μιας και ειχα και την καμερα κοντα να προσπαθησω να βοηθησω καποιον που σκοπευει να κολλησει για πρωτη φορα ενα νεο ενυδρειο. το βιντεο ειναι 25 λεπτα αλλα αξιζει πιστευω να το δει κανεις , τοσο χρονο αφιερωσα. φυσικα εχει φωνητικες οδηγιες απο την αγριοφωναρα μου
![]()
Ο καθένας μας έχει 3 πρόσωπα. Αυτό που δείχνει , αυτό που νομίζει ότι είναι , και αυτό που πραγματικά είναι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 28-09-11 στις 22:36 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο σου!! Πολυ χρησιμη κινηση. Παω να δω το βιντεο...
|
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο και από εμένα
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό φίλε Μπράβο
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο. αμα με καποιο τροπο μπορουσε να μικρυνει λιγο το βιντεο θα μπορουσε να μπει στo υπομνημα diy...
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να μικρυνει? θα ηταν τιμη μου να μπει δικο μου θεμα σε υπομνημα
![]() αν χρειαστει βολευεται παντως . εαν καποιος φιλος απο το φορουμ εχει σκοπο να κολλησει ενυδρειο αυτες τις μερες και θελει παρεα και κερναει καφε μπορω να παω να το κανουμε μαζι να το βιντεοσκοπησουμε σωστα και να μπει σαν υπομνημα.
|
||||
|
||||
![]()
τρομαξα τοσο πολυ με οσα ειπες που εκανα τα αδυνατα δυνατα να τα ανεβασω σημερα! ουφ!!! αν μπορει καποιος διαχειριστης να τα βαλει στο πρωτο μου ποστ ωστε να ειναι σωστα!
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ, right on time!! για να τα δουμε!!!
(thnx) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα και κάτι άλλα σχετικά βίντεο για κολλήσεις μεγαλύτερων ενυδρείων!!
Ελπίζω να βοηθάνε!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικά βίντεο..
Σε ενυδρείο 1,2 μήκος 60 πλάτος και 35 ύψος θέλει πάνω κόντρες? με τι χιλιοστά τζάμι δεν είναι απαραίτητες? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εφαγα κολλημα | diafana | ¶λλα ζώα | 18 | 15-05-11 18:50 |
Κολλημα ενυδρείου. | tsoum | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 56 | 28-02-11 14:55 |
κολλημα ΖΒ | smernaros | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 10-07-08 19:03 |