|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΗΣΩ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΛΗΚΑ.ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ GABBIES?
|
|
|||
|
|||
![]()
Έλα μικρό πως πας. Παιδιά να σας συστήσω την ανεψιά μου το μικρό μας και καλό μας. Είναι καινούρια και τρελαμένη με το σπορ. Είδη μου ζήτησε να της Πάρο πιο μεγάλο ενυρδειο. :P :P :P
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιο μικρο απο μενα
![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
EE...OXI TOSO MIKRO. 18,5 EXV GINEI ALLA GIA TA MATIA THS EIMAI AKOMA MWRO...!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα ξεχωρίζουν απο το χρώμα αλλα απο το μέγεθος άλλα απο τα πτερύγια. Μερικά δεν ξεχωρίζουν καθόλου. Απότι βλέπεις τα ψάρια έχουν τις ιδιαιτερότητες τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Kαταρχειν καλωσορισες
![]() ![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΛΛΑ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΓΕΝΝΑ GABBIES Ο ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ!!!(ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΙΓΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΛΛΗ)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τι γνωριζω για τα Cherry barb τα αρσενικα εχουν ενα εντονο κοκκινο χρομα και τα θηλικα πολυ πιο ανοιχτο προς το χρυσαφι...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω παιδια...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|