|
|
|||
|
|||
![]()
εχουμε και λεμε...
Αλλαγη ενυδρειου.. (ολα καλα) πας να το στησεις και αντιλαμβανεσε πως τα λαστιχα του φιλτρου που πηρες με προοπτικη την αναβαθμιση ενυδρειου.. τα'χεις κοψει κοντα για να ταιριαζουν στο προηγουμενο ενυδρειο !!!! Μιας και μετα απο ατελειωτο ποδαροδρομο δεν καταφερα να βρω λαστιχα για fluval.. λεω μηπως και εχει δοκιμασει κανενας φιλος καμια πανεντα (βρηκα αναφορες σε ξενα σαιτ για eheim λαστιχα ακομη και για απλα τυπου ποτισματος) και μπορεσω να το στησω συντομα.. Γιατι αλλιως θελει να το καμαρωνω αδειο για καμια βδομαδα (στην καλυτερη) ως που να παραλαβω απο ebay. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αμα ζητησεις απο καποιο πετ που εμπορευεται Fluval να σου φερουν, θα μπορουν λογικα... Για πατεντα, αν και δεν ξέρω, θα το έλεγα λιγακι δυσκολο, αφου εχουν αυτο το περιεργο τελειωμα τα φλουβαλ, και δεν ξερω πως και αν μπορει να αντικατασταθει.
|
||||
|
||||
![]()
επειδη εχω και εγω fluval αλλα δεν το εχω ψαξει για ανταλακτικα αυτο που σκεφτηκα ειναι οτι επειδη τα λαστιχα του ειναι περιπου σαν αυτα των πλυντηριων ισως θα μπορουσες να ρωτησεις σε αντιστοιχο μαγαζι....
|
|
|||
|
|||
![]() Δοκιμασες να τα τεντωσεις?Το οτι ειναι σε μορφη σπιραλ βοηθαει...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα, βγαλαμε ακρη κανοντας ενα τηλεφωνο στον "Υδατινο Κοσμο"...
Για να μην ανοιγω αλλο θρεντ, αλλη μια ερωτηση. Η βιολογια λογικα ανυπαρκτη μετα απο 4-5 μερες που δεν κινειται τιποτα.. Οποτε, καλο ξεπλυμα των υλικων (seachem matrix) και στρωσιμο απο την αρχη η παω για νεα υλικα ?? |
|
||||
|
||||
![]()
αν και εγω πιστευω πως η βιολογια σου εχει πεθανει μετα απο τοσες μερες θα σου προτεινα να κανεις καλο πλυσιμο αλλα με νερο ενυδρειο και οχι βρυσης γιατι ποτε δεν ξερεις...
υ.γ. ποσο κοστισαν τα λαστιχα?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λαστιχο για sump | theodoros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 20-09-10 13:34 |
Λαστιχο μυριζει πλαστικο | theofilos | Λοιπός εξοπλισμός | 2 | 13-03-09 21:59 |
λαστιχα φιλτρου | flipper | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-07-07 12:05 |
Λαστιχο νερου | ggeos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 02-08-06 22:54 |