|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα! Θα ήθελα πληροφοριες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για σένα ή φτιάχνεις κάτι άλλο? Τϊ εξοπλισμό θα ήθελες? Αντλίες? φίλτρα? για τα λίτρα σου?
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Βασίλη φτίαχνουμε μια λίμνη για κάποιον πελάτη ο οποίος θέλει και μπορεί να διαθέσει χρήματα για να την υποστιρίξει τεχνολογικά ωστε να έχει μια σύχρονη λίμνη. Οπότε χρειαζόμαστε καλής ποιότητας lainer, bottom drain, skimer, αντλία low voltage, λάμπα uv φίλτρο, και ότι άλλο πιστεύεις ότι χρειάζεται. η εξσκαφή της λίμνης ξεκίνησε σήμερα, το μέσο βάθος είναι 80cm με μέγιστο το 1.20. Περίπου 20.000Lt. To κακό ειναι οτι στη Ρόδο δεν βρίσκεις τίποτα σχεδον
Με πολύ εκτίμηση!! Υ.Γ. Η λιμνη θα υποστιρίξει koi |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενοήτε πως οχι! Αλλιώς δεν θα ζητούσα την βοήθεια σας. Η δουλειά μου ειναι η κηποτεχνία.Φτίαχνουμε κήπους δηλαδή. Εχω αναφέρει ξανα οτι στα πλαίσια της δουλείας μας έχουμε φτιάξει λιμνούλες με lainer αλλά με διακοσμητικό σκοπό χωρίς ψάρια. Τώρα αν ο ιδιοκτητης ήθελε να βάλει ψάρια ή να την εξοπλίσει τεχνολογικά το αναλάμβανε αυτος. Επίσης έχω αναφέρει ξανά οτι το Forum του GAB ήταν η αιτια να παθιαστώ με τις λίμνες και να κατασκευάσω την δικιά μου η οποια υστερεί σε εξοπλισμό λόγο μικρού budget. Ενας πελατης και καλός φίλος που του φτιάξαμε τον κήπο ενδιαφέρετε να ανακατασκευάσει ένα μέρος του κήπου σε λίμνη. Ο άνθρωπος αυτός ειναι διαθετημένος να την εξοπλίσει σωστά με ότι χρειάζεται. Αυτός θα τα παραγγείλει, αυτός θα τα πληρώσει!!
Ζήτησα την βοήθεια σας γιατί στην Ρόδο δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα, και ούτε καποιος πιο ειδήμων από σας για να προτεινει κάτι. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται για να μην περάσει η υπόνεια οτι εκμέταλευομαι το Forum για προσωπικό μου όφελος. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα ! Πας σε 2-3 petshop στη Ροδο και τους λες να σου δειξουν το καταλογο με φιλτρα ,αντλιες κλπ για λιμνες . Κανεις μια ωραια ερευνα αγορας ποσα θα σ στοιχισει το πακετο.Αν και παλι δεν βρεις κατι καλο η αλλη λυση ειναι η παραγγελια απο νετ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόταση για εξοπλισμό co2 | Obelix(Reifen) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 20-07-10 12:56 |
Sites για εξοπλισμό ενυδρείου | kospets | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-01-09 14:41 |
Συμβουλή για εξοπλισμό | alcol | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-03-08 14:56 |
Προτάσεις για εξοπλισμό | ppanoss | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-05-06 23:17 |
Συμβουλές για ενυδρείο-εξοπλισμό. | Αλεξης | Δίσκοι | 18 | 16-02-06 21:35 |