|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα γυρνωντας απο τη δουλεια διαπιστωσα οτι ειχα μια ολιγολεπτη διακοπη ρευματος οσο ελειπα.
Ειχε σταματησει ενα φιλτρο hang on και η ηλεκτρομαγνητικη του CO2 δεν εκοβε την παροχη με αποτελεσμα να εχει πεσει 0,2 βαθμους το ΡΗ. Σε περιπτωση που καει η ηλεκτρομαγνητικη, συνεχιζει να μενει ανοικτη η παροχη ή κοβει το διοξειδιο ? Προχτες αγορασα ολο το σετ απο τον ispyi και με ρωτησε αν εχω καποιο προστασια τασης γιατι κι εκεινου του ειχε καει η Η/Μαγνητικη καποτε. Δεν μου ελεγε τα νουμερα του lotto καλυτερα !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτό ήθελα να σου πω και εγώ πολύμπριζο ασφαλείας.....εγώ την έχω πάθει 2 φορές με το ballast που μου έχει καεί
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρε,αν καει η ηλεκτρομαγνητικη τοτε πρεπει να κλεισει εφοσον δεν πηγαινει ρευμα στο πηνιο που κρατα τον μαγνητη ανοικτο.Πολυ σωστα ομως μπορει να κολλησε.Δοκιμασε την βαζοντας το ενα σου χερι πανω της και με το αλλο μπαινοβγαζε την πριζα.Κανονικα θα πρεπει να νιωθεις ενα μικρο χτυπημα της ηλεκτρομαγνητικης οταν της δινεις ρευμα.Δοκιμασε να την χτυπησεις λιγο πανω στο πηνιο σε περιπτωση που εχει κολλησει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κολλησε η ηλεκτρομαγμητικη τωρα τι? | kingrim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 03-01-11 23:12 |
Κολλημενη ηλεκτρομαγνητικη... | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 22-11-10 16:05 |
Ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα co2 | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 10-03-09 13:28 |
ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 09-10-08 01:45 |
Ηλεκτρομαγνητικη Βαλβιδα για μπουκάλα CO2. | andreasp | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 12-04-06 18:15 |