|
![]() |
#1 |
τι ψαρια με γαριδες σε 30 λιτρο
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα παιδια εχω ενα ενυδρειακι 30 λιτρα που ειναι στρωμενο...το εστρωσα με μπολι απο το αλλο ενυδρειο μου
![]() θελω να μου πειτε τι συνδιασμο και ποσοτητα βεβαια ψαριων με γαριδες μπορω να κανω Σας ευχαριστω πολυ |
|
Εμφανίσεις: 2854
|
|
|||
|
|||
![]()
βαλε λιγες red cherry με endler. αλλα ειναι λιγα τα λιτρα κ για ψαρια, οποτε κανε ενα γαριδαδικο.
|
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να περιμενεις τουλαχιστον 1.5μηνα για να στρωσει και ο βυθος...μην ξεχνιεσαι...σε καλητερη περιπτωση κανεις το εξης /καινουριο χαλικι/στρωμενο χαλικι/καινουριο χαλικι... ετσι περιπου στρωνεται πιο συντομα...εγω συνιστω ενα καθαρα γαριδαδικο ενυδρειο ,με μοςς και ξυλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
ελεγα να βαλω 4-5 εντλερς και γαριδες...
ο βυθος λειτουργουσε κανενα διμηνο μετα αδειασε το ενυδρειο και το εβαλα σε λειτουργια πριν 3 μερες....ο βυθος να φανταστω οτι δεν εχει παραμεινει στρωμενος... ποσες γαριδες μπορω να βαλω??? |
|
||||
|
||||
![]()
εντλερ θα συνιστουσα να βαλλεις 4-5 ΜΟΝΟ αρσενικα γιατι ο πληθυσμος θα ξεφυγει συντομα...οσο για τις γαριδες μπορεις να κρατησεις μεγαλο αριθμο εκει μεσα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορούσες να βάλεις pseudomugil gertrudae.Είναι μικρά και δεν ενοχλουν τις γαρίδες.
|
|
||||
|
||||
![]()
1)Μονομαχο με γαριδες(υπαρχει ενα ενδεχομενο να γινουν οι πιο μικρες μεζες )
2)Dwarf puffer με γαριδες(υπαρχει ενα ενδεχομενο να γινουν οι πιο μικρες μεζες) 3)Endlers με γαριδες |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω στο 38λιτρο μου εχω γαριδες με εντλερς και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.αν βαλεις απο αυτα τα ψαρια βαλε 1-2 αρσενικα και 3-4 θυληκα γιατι γεννανε συνεχεια
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
54 ΛΙΤΡΟ - GUPPY | stelios_ant | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 10 | 16-05-10 14:13 |
Ενα λιτρο καθαρο-μισο λιτρο βρωμικο | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 20-09-09 23:43 |
Μπόλι για 70 λιτρο | DIMITRIS72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 09-02-09 16:01 |
νεκρες γαριδες ψαρια βαριανασαινουν | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 06-09-08 20:24 |
12 λιτρο χωρις ψαρια. | Raven | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-06-08 12:49 |