|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω πάρει ένα θύλακο χαμστερ και ενώ στην αρχή άφηνε και την έπιανα σήμερα που πήγα να την πιάσω δεν με άφηνε και με δάγκωνε. Υπάρχει περίπτωση να είναι έγκυος? Υπάρχουν κάποια συμπτώματα που θα με βοηθούσαν να το καταλάβω?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πριν ποσο καιρο το πηρες? εχεις κ αρσενικο στ ιδιο κλουβι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το αγόρασα στις 5/01 έχω κι ένα αρσενικό αλλά αναγκαστικά να τα χωρίσω διότι το θύλακο ορμούσε συνέχεια στο αρσενικό.
|
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει περιπτωση να εμεινε εγκυος αλλα οχι σιγουρα! ποσο καιρο εμειναν μαζι? αν ειναι εγκυος...θα ειναι πρισμενη η κοιλια της κ δεν θα κανει πολυ συχνα ροδα. περασε κ καμια φωτο! κ πες μας τι ρατσα χαμστερ εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαζί με το δικό μου εμείνανε μια μέρα περίπου. Ρόδα κάνει αλλά τις περισσότερες φορές από έξω. Για το ποια είναι η ράτσα του δεν ξέρω. Μου φάνηκε ότι είναι λίγο ποιο παχουλή από όταν την πήρα, για να την βγάλω φωτογραφεία είναι λίγο δύσκολο και κάτι ακόμα που παρατήρησα είναι ότι μαζεύει πολλά τρόφιμα στην φώλια που έφτιαξε μόνη της.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
hamster roborovski | Emily82 | Άλλα ζώα | 27 | 07-01-11 12:23 |
Exasa to hamster mesa sto spiti mou! | Falala | Άλλα ζώα | 11 | 13-03-09 23:50 |
Roborovski dwarf hamster | crazyio | Άλλα ζώα | 41 | 08-07-06 10:46 |