|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάγωσε η λίμνη μου
Εδώ και 3 μέρες έχει -12 έως -17 εδώ που είμαι και εγώ ο μαμάκας έκλεισα τις αντλίες και άφησα μόνο τον αέρα και μια αντλία 6000 λίτρα τώρα έχει 4 εκατοστά πάγο μέσα στο νερό ΤΙ ΚΑΝΩ?
|
||||
|
||||
![]()
Εχω διαβασει και εχω δει στο ebay θερμαντηρες επιφανειας που επιπλεουνε και τους χρησιμοποιουν για να μην πιανουν παγο οι λιμνες.
Για κανε καμια αναζητηση για surface pond heater η κατι αναλογο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αν θα ηταν καλο να σπασεις τον παγο, αν γινετε βεβαια! Εχεις ψαρια μεσα, ζουν με τετοιο κρυο?
|
|||
|
|||
![]()
ναι στην 5 φωτο ειναι .
|
||||
|
||||
![]()
καταρχας ειναι μαγευτικο το τοπιο!!!!
τωρα μαλλον πρεπει να σπασεις τον παγο για ναταισεις κιολας και να βαλει μια πολυ δυνατη αντλια γιατι εχω διαβασει οτι με μεγαλη αναταραξη επιφανειας παγωνει δυσκολοτερα.... υ.γ. ειμαι ασχετος με τις λιμνες.. ξερω κατι λιγα που εχω διαβασει... |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη στην 5η φοτο ειναι παγωμενη!? Μπραβο στους ψαρακες δεν μασανε μια...
|
|||
|
|||
![]()
Απ' ότι ξέρω με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες τα ψάρια πέφτουνε σε χειμερία νάρκη και δεν τρώνε.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ξερω κ εγω!!
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω μεγαλη αντλια και την εκλεισα ο βλακας .δεν ταιζω πλεον την ανοιξη τωρα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |
Πρόταση για λίμνη? | ermis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 19-04-09 21:33 |
Λίμνη 700 λίτρων | Genirous | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 25-06-07 16:14 |
Ερώτηση για λίμνη | leonm | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 08-06-07 15:05 |