|
![]() |
#1 |
Ακόμα ένας με ερωτήσεις...!!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα παιδιά καλώς σας βρίσκω...
Νέος στο hobby με προϋπηρεσία σε πολλά αλλά κατοικίδια μετάξι αυτών και χρυσόψαρα σε γυάλα ![]() ![]() Οπότε έχω: Μια γυάλα 80*40*35 (95 καθαρά λίτρα) Μια λάμπα Τ5 24w Εσωτερικό φίλτρο 450λ/ω Ένα θερμοστάτη 100watt Υπόστρωμα Sera floredepot 4.7kg (θα χρειαστώ άλλο?) Χαλίκι σαν αυτό: http://www.amazonios.gr/popup_image2.php?pID=2509 20kg Και τεστ API: PH, NH3/NH4, NO2, NO3, NH&KH Έχω παραγγείλει ακόμα ένα φωτιστικό αλλά δεν ξέρω τι λάμπα να βάλω καθώς επίσης μέσα στην εβδομάδα θα πάω να πάρω και ένα εξωτερικό φίλτρο EHEIM 2213 http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=1521 Τι λέτε για αυτά? Τι λάμπα να βάλω? Το φίλτρο λέει ότι έρχεται πλήρης με τα φίλτρα (διάφοροι βαθμοί) και αν κατάλαβα καλά είναι σφουγγάρια. Τι αλλά υλικά να πάρω και ποσά λίτρα? Το ενυδρείο προορίζεται για φυτεμένο (αρχικά τουλάχιστον με εύκολα φυτά) με guppy και γαρίδες και από φυτά σκέφτομαι να βάλω: Ceratophyllum demersum Echinodorus parviflorus (''peruensis'') Microsorum pteropus Anubias barteri var. nana Cryptocoryne crispatula Σωστά τα διάλεξα? Ευχαριστώ πολύ |
|
Εμφανίσεις: 7312
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως σε βρηκαμε.
για τιμες κοιτα και αλλου σιγουρα θα βρης ακομη πιο φτηνα. καλη επιτιχια με τα ζωοτοκα (guppy)και της γαριδες. ανεβασε και εαν μπορεις καμια φωτο να δουμε το ενυδρειο σου. σιγουρα ενα εξωτερικο φιλτρο ειναι καλυτερο απο ενα εσωτερικο.ψαξτην ομως καλυτερα με της τιμες.ειμαι σιγουρος οτι θα βρης και φτηνοτερες τιμες αλλου.γιαυτο σου στελνω και πμ να δεις. καλη αρχη. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω στο φυτεμενο μου εχω sylvania groloux T5 λαμπες και ειμαι ευχαριστημενος.Για βιολογικο υλικο το siporax ειναι μια χαρα μπορεις να βρεις και χυμα φθηνο 5 ευρο το λιτρο περιπου.Καλη αρχη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ πατριωτάκια...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς όχι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα... Σήμερα τελικά αγόρασα το φίλτρο μου EHEIM ECCO PRO 300
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακόμα ένας νέος... | Antonisjk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 30-04-09 18:49 |
Ακόμα ένας με άλγη | SpyNet | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-12-04 01:44 |
Οι Κλόουν αφανίζονται ένας- ένας | aquatrue | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 23-06-04 20:41 |