|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χαίρεται ... επιστροφή στο μεσογειακό σήμερα
![]() στα βράχια που πιάνω υπάρχουν μεσα κάμποσες γαριδούλες... ειναι βλαβερές για το μεσογειακό μου? γιατι εγω τις ψαρεύω μια μια και τις πετάω μεσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γαριδούλες είναι καλό να υπάρχουν, γενικώς είναι καθαριστές.
|
||||
|
||||
![]()
αν πηρες βραχο...μπορει να ψαρεψες π.χ. δεκα γαριδες...αλλα θα εχεις αλλες 50 μεσα...αν αφησεις το βραχο σε λεκανη με νερο χωρις αναταραξη σε σκοτεινο σημειο και αναψεις το φως αποτομα.....θα εκπλαγεις απο τον αριθμο τους.
![]() το ιδιο ισχυει και για τα καβουρια.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι τις προσεξα γατι εβγαλα το βραχο απο το κουβα με το νρεο για να τον βαλω στο ενυδρειο και πεσανε στον κουβα
τα καβουράκια δηλαδη ειναι βλαβερά? γιατι και αυτα τα βαζω ενα ενα μεσα |
|
||||
|
||||
![]()
οσα καβουρια ειδα τα αφαιρεσα...ειδικα τα μαλιαρα με τις μεγαλες δαγκανες...οτι μπορεσουν να πιασουν θα το φανε...
το ποσο επικινδυνα ειναι φυσικα παει και σε συναρτηση του μεγεθους τους. καποια αλλα τα εβλεπα κατα καιρους και σιγα σιγα ειχα καταφερει να τα απομακρυνω ολα. η τουλαχιστον ετσι νομιζω.. ![]() καβουρακια της αμμου εχω την εντυπωση οτι δε μεγαλωνουν ιδιαιτερα.
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα και κατι πρασινα σκουλίκια μεσα στο βράχο μου
τι να τα κάνω? νομιζω ακουμπησα το ενα ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαρίδες (red nose) | Kwstas_3 | Γαρίδες του γένους Caridina | 18 | 15-04-10 15:10 |
Γαρίδες | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 24-05-09 19:29 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
οι γαρίδες μου | paxh2o | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-05-07 12:51 |
Γαρίδες-ICK | namesis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 08-03-06 01:07 |