|
||||
|
||||
![]()
Ένα από τα αρσενικά μου Platy δείχνει πολύ αδιάθετο και πρόσεξα ότι έχει αδυνατίσει πολύ. Απο χθές κάθεται σε μια σκοτεινή γωνία κάτω από το κουτί του φίλτρου, δεν τρώει και φαίνεται πολύ ανήσυχο.
Εξωτερικά στο σώμα του δεν έχει κάποιο σημάδι, στο δέρμα κτλ. Οι μετρήσεις μου είναι πολύ καλές και κάνω αλλαγές νερού κάθε βδομάδα 30%. Η θερμοκρασία μου είναι σταθερή στους 26 βαθμούς. Έχω Guppy και Molly μαζί με τα Platy και δείχνουν όλα να είναι μια χαρά και γενικά είναι πολύ ζωηρά! Τι λέτε να έχει? ------------------------- Όλη τη μέρα καθότανε ακίνητο στο χαλίκι κάτω από το κουτί φίλτρου. Πριν από λίγο ανέβηκε αργά αργά στην επιφάνεια του νερού κι έγυρε στο πλάϊ. Καταλαβαίνω ότι είναι στα τελευταία του.
Χρήστος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Aquablue : 27-10-10 στις 16:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ανεβάζω και 2 φωτογραφίες του ψαριού.
Στην πρώτη θα το δείτε όπως ήτανε πριν από 1 ώρα που ανέβηκε στην επιφάνεια κι έγυρε στο πλάϊ. Στη δεύτερη φωτο είναι όπως είναι τώρα, κάθεται ακίνητο στον βυθό. Μπορείτε να διακρίνετε κάτι?
|
|||
|
|||
![]()
Είναι πολύ ρουφηγμένη η κοιλιά του, δύσκολο να σωθεί.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεθάβω το θέμα αυτό για να ρωτήσω, αν ξέρουμε σε τι οφείλεται αυτό (η "ρουφιγμένη κοιλιά")?
Μάλλον ένα platy μου πάει προς τα εκεί, αλλά είναι στις αρχές ακόμα και θα ήθελα να το προλάβω. Τι μπορώ να κάνω? Το ψαράκι είναι ακόμα ζωιρό, τρώει και φαίνεται ΟΚ. Αλλά επειδή το έχω ξαναδεί το επισόδειο, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι απλά είναι στις αρχές. Δίνω 3 διαφορετικά είδη τροφών, με εναλλαγές.
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειμαι σιγουρος ομως μου φαινονται πολυ κοκκινα τα βραγχια του ας κοιταξει και καποιος με περισσοτερη εμπειρια να κρινει...
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα πλατυ ετσι τι να κανω νατο σοσω???
κατι ακουσα για τρωφη μουλιασμενη σε σκορδοζουμο ειναι αληθεια??? πως γινετε παρακαλω καποιος γνωστης να αποφανθει ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]()
Δύσκολα σώζεται, 2 τέτοιες περιπτώσεις είχα κι εγώ και τελικά τα έχασα!
|
|||
|
|||
![]()
ontos τα βραγχια ειναι κοκκηνα καποιος μου ειπε οτι ειναι γυροδακτυλος η δακτυλογυρος ειναι ετσι μου πρωτεινε το ομνιπουρ 100 να το παρω ειναι οκ?
|
|||
|
|||
![]()
χωρίς να παιρνω και όρκο, νομιζω οτι εαν έχεις αμμωνία παρουσιάζεται το ίδιο φαινόμενο. Μέτρησες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστο pearlscale? | *claire* | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 05-04-12 09:02 |
Άρρωστο platy? | theotokis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 30-06-10 23:00 |
Άρρωστο νέον | hitman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-04-09 17:08 |
Άρρωστο ή όχι? | paraskevi_gr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-05-08 12:27 |
S.O.S. ’ρρωστο Kribensis | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:17 |