|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα. λοιπον πηγα απο το Fish-Only"
Λ. Μεσογείων 381, Αγ. Παρασκευή Τηλ: 210-6510415 fish-only@hotmail.com χτεσ. και ειχαν φερει κατι καταπλικτικα bettas οπως εναν orchid με τελεια φτερα. εναν halfmoon και εναν αλλον που ελεγε fancy και ηταν μπλε ασπρο αν θυμαμαι μουπε επισης οτι εχει και τρελα κοματια στην αποθηκη του και σε ζευγαρια. τα κοματια ηταν λιγο πιο ακριβα απο κλασικα βεττας.. επιδι ειμαι κανα μηνα ανεργος δεν ειμαι σε φαση να κανω αγορες οποτε ποσταρω αυτο για καποιον που ειναι bettoμανης και ενδιαφερται. |
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω πω ρε φιλε!καμοια φωτο εβγαλες?!σπανια βλεπεις διαφορετικους ψαρηδες σε Pet!
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν εβγαλα
![]() αλλα αξιζει να παει καποιος να ριξει μια ματια.. o orchid ιδικα με γοιτευσε πολυ και ο fancy |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα,
φίλε μου μια που ανέφερες το συγκεκριμένο κατάστημα, μήπως πρόσεξες στο συγκεκριμένο κατάστημα αν είχαν ramirezi για να κάνω μια παράκαμψη μετά την δουλειά? Ευχαριστώ και ελπίζω να μη σου χάλασα το post |
|
||||
|
||||
![]()
οχι φιλε μου. δεν προσεξα. ειχε πολλα ψαρια ομως γενικα οποτε παιζει. ριξε ενα τηλεφωνο
|
|
||||
|
||||
![]()
κοίτα να δείς τώρα που είπα τέλος οι betta, θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα σπάνια κομμάτια, και έχω πιασμένα και τα ενυδρεία...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μωράκια bettas | maria p | Bettas | 20 | 20-09-09 11:09 |
sos me bettas HELP!!!!!!!!!!!!! | harris samos | Bettas | 4 | 26-04-09 19:41 |
Bettas | betta | Bettas | 6 | 08-12-05 22:35 |
ΕΙΔΗ BETTAS!! | ASCCO1 | Bettas | 0 | 20-11-04 18:55 |