|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ένα eheim 2215 θέλω να αφαιρέσω την φλογέρα εξόδου και να προσαρμόσω ένα ακροφύσιο που να μην μειώνει την πίεση.
Υπάρχει κάτι ή να κάνω πατέντα? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν το αφηνεις ως εχει και να βαλεις ενα βανακι ποτιστικο στο λαστιχο να μειωσεις οσο εσυ θελεις την εξοδο νερου κλεινοντας το?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θέλω να μειώσω τη ροή,ίσα-ίσα θα με βόλευε να αυξηθεί η πίεση στην έξοδο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αν υπαρχει κατι για την εξοδο(εγω δεν εχω δει κατι γι αυτο,σε αντιθεση με εισοδου που εχω δει πολλα ετοιμα απο εταιρεις.Απορροφητες επιφανειας,βυθου κτλ).Αυτο που θα εκανα στην θεση σου ηταν να παρω μια πλαστικη ευκαμπτη σωληνα ποτιτιστικου συστηματος(συμφωνα με την διαμετρο της σωληνας του eheim που θα κουμπωνουν μεταξυ τους),θα την ταπωνα στην αλλη μερια(υπαρχουν ταπες)και θα ανοιγα λιγοτερες τρυπες στη σωληνα.Βεβαια ισως να ζοριζεται και το φιλτρο(ισως και γι αυτο αν υπαρχουν ετοιμες,να μην κυκλοφορουν τοσο στην αγορα)
|
||||
|
||||
![]()
Mήπως εννοείς αυτό: EHEIM wide-jet pipe
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() αυτο,αν δε κανω λαθος,ειναι για την εισοδο του νερου στο φιλτρο..εσυ θελεις για την εξοδο η την εισοδο;;; ![]() του Μιχαλη ειναι το σωστο.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() υπάρχει τελοσπάντων κάνα μαραφέτι που να προσαρμόζεται στην έξοδο και να αφαιρέσω την φλογέρα? |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή φίλτρου - προ φίλτρου για Αντλία λίμνης | Yiannis59 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 20 | 15-05-11 12:30 |
αφαίρεση εξόδου από ph controller millwakee | gaia | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-10 14:58 |
Όλα πάνω στο σωλήνα εξόδου? | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 02-06-08 14:34 |
Ήχος φίλτρου | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-05-07 09:23 |
Set-up Φίλτρου | yannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 12-10-05 11:58 |