|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο topic.το θεμα μας ομως..
ελειπα γυρω στον ενα μηνα για διακοπουλες.. επιστρεφοντας λοιπον εκτος απο τη μπολικη βρωμια που ειχε μαζευτει οι 2 ριζες που εχω μεσα εχουν γεμισει μικρες ασπρες βουλες σαν σπυρακια ειναι. εδω και μια βδομαδα εκανα καθημερινα μεγαλες αλλαγες νερου για να καθαρισει επιτελους ομως αυτα δε λενε να φυγουν.. τι μπορει να ειναι??τι μπορω να κανω?? οι μετρησεις ειναι καλες πλεον και μονο με τη θερμοκρασια εχω προβλημα. και επισης εξαφανιστηκαν και 2 ψαρακια... ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασπρες κηλίδες | Kotsos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 11 | 05-09-08 17:15 |
ασπρες κηλιδες | Πανικος Σωτηριου | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 13-08-06 21:37 |
Ασπρες κουκιδες... | Fighter | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 21-12-04 17:50 |
Τουφες ασπρες | johnny98130 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 31-12-03 20:19 |
ΑΣΠΡΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΒΟΥΛΕΣ !!! ΑΣΘΕΝΕΙΑ?? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:15 |