|
|||
|
|||
![]()
Γεια χαρα σε ολους!καλως σας βρηκα!
![]() ειμαι αρκετα ενθουσιασμενος γιατι επιτελους εχω μεγαλο ενυδρειο. πεδευομουνα με ενα 20αρι και αρκετα ψαρακια αρκετα λαθη σαν αρχαριος και χωρις γνωσεις. Πλεον θελω να αρχισω σωστα.. εκανα τη μεγαλη αρχη,πηρα ενα ενυδρειο κυβο 60Χ60Χ55... περιπου 200λτ το καθαρισα με ενα φιλο μου που ξερει το αθλημα με ζεστο νερο και ξυδι προσεκτικα...καθαρισαμε την αμμο ... τα αντικειμενα με νερακι... το φιλτρο που αγορασα ειναι το jbl 100 εχει 3 μερη,στο πανω πανω αφησαμε ενα σα σφουγγαρακι που εχει μπλε και στα 2 τελευταια βαλαμε μακαρονι jbl. μπηκαν πετρουλες με βεντουζιτσες.. και αντλια για οξυγονο.. και το ενυδρειο ειναι ετσι .... ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ------------------------- ολα ωραια ως εδω! το φιλτρο δουλευει...γυρναει το νερο με σωστη ροη.... πεταει φυσαλιδες και μαζι και η αντλια . απο φωτα εχω μια μοβ και μια ασπρη λαμπα. ___________________ Τωρα θελω ομως την βοηθεια σας! ![]() ριξαμε 60 ml αντιχλωριο της sera οπως ελεγε η δοσολογια.. και το αφησαμε για σημερα χωρις κατι αλλο..ωστε να μη πεφτουν πολλα φαρμακα μαζεμενα μεσα και να μη κανουμε κατι το βιαστικο! θελουμε να στρωσουμε το ενυδρειο μας με ψαρακι μεσα. ποσο δοσολογια βακτηριων πρεπει να ριξουμε?και ποσο ανα μερα?και για ποσες μερες? μεχρι να βαλουμε καποιο ψαρακι? απο μετρησεις εχω Νιτρικων και ph . τα φωτα σας !!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη amgamer : 07-07-10 στις 23:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Φυτεμενου Ενυδρειου 200lt. | kifinas | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 30 | 13-05-11 02:01 |
Στυσιμο ενυδριου 350 λιτ. | κ.ω.σ.τ.α.ς. | Malawi | 26 | 04-07-10 21:10 |
Ενυδρειο malawi 200lt haplochromis | kostaskich | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 19-03-09 16:41 |
εξ.φίλτρο για 200lt | gap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 16-12-08 22:08 |
pH ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-05-07 09:38 |