|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια γεια σας!
Αν θυμαστε ειχα ενα ενυδρειο 60 lt και απο τοτε που μου πεθανε το χρυσοψαρακι μου, σκεφτομουν να βαλω μεσα ενα μονομαχο. Επειδη ομως ολοι στην οικογενεια εχουμε μια αγαπη στα ψαρακια και η ανηψια μου ειχε ξετρελαθει με την ιδεα του ενυδρειου, αποφασισα να της το δωσω και να αγορασω ενα 30-40 lt, να το κανω μονομαχο-ενυδρειο. Ως εδω καλα.. Πηγαινω λοιπον σημερα στο πετ σοπ να ρωτησω για τιμες..Μου λεει ο ανθρωπος για καποια ενυδρεια και μετα με ρωταει ''τι ψαρακια σκεφτεσαι να βαλεις?'' Του λεω λοιπον οτι θελω να βαλω φυτα και ενα μονομαχο. Απαντηση'' ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ κοπελα μου να παρεις ολοκληρο ενυδρειο για ενα μονομαχο!!!!!!! Αυτα ζουν μια χαρα μεχρι και σε ποτηρακι!! Παρε μια γυαλα 5 λιτρα και θα ειναι μια χαρα!!!!" Τι να πω εγω τωρα?? Συνηθως λεμε οτι το μονο που τους νοιαζει ειναι τα χρηματα..Μα εγω να ζηταω ενυδρειο και εκεινος να μου λεει παρε μια γυαλα?? ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Κλασικό θα σου πω εγώ. Που να δεις σε κάποια ξένα φόρουμ που έχω πετύχει συζήτηση που ξεκίνησαν καταστηματάρχες να λένε πόσο δυστυχισμένοι ήταν οι μονομάχοι όταν τους έβαλαν σε κάτι μεγαλύτερο από 5 λίτρα! Μην κολώνεις!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
kai να φανταστω.... γνωριζω και ποιος στο ειπε.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,κι εμενα μου εχει συμβει....Οπως καταλαβαινεις δεν θελουν ολοι να πουλησουν,αλλα δυστηχως υπαρχει αγνοια....Για παραδειγμα,ειχα παει προσφατα σε πετ να παρω ξυλα για το μονομαχο-ενυδρειο μου(οοο ναι θα στησω κι εγω
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω ρε παιδια...ΗΜΑΡΤΟΝ!! Αφωνη με αφησε ο ανθρωπος!!!
Μετα βεβαια αφου καταλαβε οτι θελω ενυδρειο κ οχι γυαλα, μου λεει." Και γιατι να το βαλεις μονο του? Ενας μονομαχος θα χαθει εκει μεσα, θα φαινεται αδειο. Βαλε και 3 θυληκες να ζευγαρωσουν κιολας! Η οτι αλλο θελεις. Εξαλλου οι μονομαχοι ειναι ηρεμα ψαρια και ταιριαζουν με ολα!!!" Και ολα αυτα σε 30 λιτρα ενυδρειο...Ε, θα τρελαθω, θα πηδηχτω απ'το παραθυρο!!!! χα χα χα! |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε ένα πιράνχα κορίτσι μου να το χαίρεσαι στο 30λιτρο, να γεμίζει το μάτι σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά δυστυχώς είναι φαινόμενα καθημερινά.....
Όλοι μας έχουμε ακούσει του κόσμου τα κουλά!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
: ) θα τρελαθω!!! | Γιώργος06 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 06-07-07 23:26 |
Θα Τρελαθω | stefapat | Ζωοτόκα | 6 | 14-04-06 14:12 |