|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εχω ενα 60 λιτρο φυτεμενο με 6 endlers και ενα apple snail
οι βασικες μου μετρησεις ειναι: NH3-NH4=0 NO2=0 NO3=5 απλα επειδη απο οτι ειδα το ιδανικοτερο για NO3 ειναι 10 ή 20 σε φυτεμενο μηπως πρεπει να κανω κατι?ειναι καλα ή οχι?thnks προκαταβολικα!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πρέπει να αυξήσεις το ΝΟ3 σε 10-20 στην θέση σου θα ξανά μετρούσα σε μερικές μέρες να δω και μετά θα έπραττα.
βάζεις κανένα λίπασμα? μήπως μόλις έκανες αλλαγή νερού? |
|
|||
|
|||
![]()
βασικα εβαλα σημερα λιπασμα.μηπως δεν επρεπε να μετρησω σημερα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν πειράζει αυτό για τα No3 άπλα εάν είχε σίδερο μέσα ανεβάζει την σκληρότητα του νερού (στο λέω με μια μικρή επιφύλαξη εάν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος) |
|
|||
|
|||
![]()
ποσο συχνες αλλαγες να κανω?τις κλασικες κανω μια φορα την εβδομαδα το 30%.απλα εμενα με ενδιαφερει οτι τωρα ετσι οπως ειναι να κανω κατι η να το αφησω ετσι και απλα θα στρωσει?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό το ρυθμίζεις με της αλλαγές νερού
όσο ποιο συχνές τόσο πιο λίγα τα no3
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πειτε μου για τις πρωτες μετρησεις | sefis | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 18-02-10 16:52 |
πειτε γνωμες | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 05-02-10 16:49 |
Για πειτε μου... | s-vitzi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 07-11-08 16:21 |
πειτε μου λιγο | NIKOL | Δίσκοι | 12 | 27-05-08 00:18 |
πειτε μου................ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 24-03-06 13:05 |