|
|
||||
|
||||
![]()
Είστε ευχαριστημένοι όσοι έχετε κυκλοφορητή της Juwel, και αν ναι, πόσο καιρο τον έχετε;
Είναι αξιόπιστοι ως μάρκα; |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω αλλαξει 2 φορες ... (ευτυχως ηταν μεσα στην εγγυηση
![]() Μεχρι που το ξηλωσα το εσωτερικο φιλτρο και ηρεμησα!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και 2 χρόνια έχω το 600άρα , και είμαι πολύ ευχαριστημένος
|
||||
|
||||
![]()
Κ εγώ τον 600αρη έχω. Λίγο καιρο βέβαια, αλλα ευχαριστημένος. Απλά θέλει να πάρει ένα φίλος της ίδιας μάρκα κ ρωτάει αν αξιζει..
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ λέω αξίζει , τη να πω μακάρι όλα να ήταν γερά προϊόντα και να μην είχαμε προβλήματα
|
|||
|
|||
![]()
...μακαρι ολοι οι Juwel να ηταν γεροι και να μην ειχαμε προβληματα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα, κ οι θεωρητικά καλύτερες μάρκες, σε όλα τα είδη της βιομηχανιας, μπορει να παρουσιασουν προβλήματα κάποιες μηχανες/συσκευες, απλα θα ήθελα να ακουσω εμπειριες φιλων περι αυτου του φίλτρου. (γνωρίζω οτι η juwel έχει απο τα καλύτερα ενυδρεία που υπάρχουν ως κατασκευη, απλα δε γνωριζω για τις συσκευές της..)
|
|
||||
|
||||
![]()
μιας και υπάρχει ένα θέμα ανοιχτό το οποίο διαβάζω θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τους κυκλοφορητές. Ποιός είναι ακριβώς ο ρόλος τους?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυκλοφορητές» για ενυδρεία | trelele | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 30-01-09 18:16 |
Juwel rio 400 | Perazzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 58 | 27-11-08 15:33 |
Ψυχόμενοι κυκλοφορητές (Water chiller) | chemical mac | Κυκλοφορία | 0 | 05-09-07 14:42 |
Κυκλοφορητές >2000λτ | mmbuna | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-03-05 23:32 |