|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δε σας ξέχασα!!
Η απουσία μου οφείλεται στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, τον οποίο αφιέρωσα στην τελειοποίηση της κατασκευής. Ανεβάζω επιτέλους ολοκληρωμένη την κατασκευή που προ ημερών ανέφερα. Την αναλυτική παρουσίαση και όλα τα συνοδευτικά θα τα βρείτε στο αρχείο DIMMER.rar Προσπαθήστε αξίζει τον κόπο |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο πολυ καλη και αναλυτικη παρουσιαση
|
|
|||
|
|||
![]()
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΙΚΟ
Πως θα συνδεσετε ευκολα λαμπες/αντλια στα φις των 220 Βολτ ----------------------------------------------------------- -Φτιαξτε 2 ζευγάρια: "Αρσενικό φις-καλώδιο πλακέ-θηλυκό φις" (μήκους το πολύ 1 μέτρου το καθένα) -Κόψτε τον ένα κλωνο του πλακε καλωδίου ως εξης: στο 1ο ζευγαρι:το ένα κοψιμο ενωστε το στο pin6 και το άλλο κοψιμο στο pin7 του ρελε Κ1 στο 2ο ζευγαρι:το ένα κοψιμο ενωστε το στο pin8 και το άλλο κοψιμο στο pin7 του ρελε Κ1 (βλεπε σχημα, κοκκινα αστερακια) Ετσι χωρις αλλη μετατροπη, κουμπωνετε ballast και αεραντλια στα θηλυκα φις, ενω τα αρσενικα τα κουμπώνετε στο πολύμπριζο. Φτιαξτε ακομα ένα καλώδιο με ένα αρσενικό φις στο ενα ακρο του. Το φις αυτο θα κουμπωσει στο χρονοδιακόπτη. ενω το ελευθερο ακρο το συνδεουμε στο ρελε Κ2 στα pin4 και pin5 |
|
|||
|
|||
![]()
mravo poli kalo
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες φιλε.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
kαλησπερα ,
Σημερα μαζι με εναν φιλο που εχει γνωσεις σε ηλεκτρονικα , ξεκινησαμε να φτιαξουμε αυτο που εδωσες και εχουμε μια απορεια . Στα γραφω οπως μου τα ειπε ο φιλος γιατι εγω με ηλεκτρονικα δεν εχω ιδεα. "rwtiseton an mporoyme na baloyme ton 16f628A anti gia ton sketo kai sto ic-programmer ti epiloges vasoume sto oscilator" στα εγραψα οπως μου τα ειπε . Ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
![]()
1.Πανω στο μικροτσιπ εχει εξης χαρακτηριστικα:
PIC16F628-04/P Προφανως ειναι το (σκετο)PIC16F628. Αυτο να ζητησεις ΟΧΙ το -Α 2. Δες μια φωτο του ICProg: α. Επιλεγεις πανω δεξια στο κουτακι το PIC16F628 β. Φορτωνεις το αρχειο F.hex(File/Open File.... και βρες το F.hex) γ. ολα τα αλλα στοιχεια Fuses, Osc κ.λ.π.. (ρυθμιζονται μονα τους) Επισης αν δεν το ειδες ριξε μια ματια: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38083 θα σου λυθουν αρκετες αποριες. Οτι αλλο ευχαριστως να σου απαντησω. Η κατασκευη δουλευει εδω κ ενα μηνα χωρις προβλημα.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω , θα τα μεταβιβασω στον φιλο και οτι αλλη απορια εχει θα σε ενημερωσω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το πρόγραμμα Eagle που θα το βρούμ???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τέλειο φάρμακο!!! | exetlaios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 19-02-10 18:17 |
DIY Ανατολής-Δύσης (Τέλειο!!!) | sfk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 09-02-10 19:24 |
Ζητήτε......δότης μπολιού | ispyii | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 09-11-09 19:47 |
τελικο υψος φυτων | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 12-05-08 17:36 |
Κύκλωμα Ανατολής - Δύσης για ηλεκτρονικό balast | ΒΑΣΙΛΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 14-12-05 19:30 |