|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
παρουσιαζω το νεο μου ενυδρειο
120 περιπου λιτρα χαρη στη πολυτιμη βοηθεια του georgarask και του tsilojohn εχει παρει αυτη τη μορφη με τα φυτα και σαλιγκαρια που μου δωσανε.. οι μετρησεις μου ειναι ιδανικες οποτε συντομα θα μπουνε και ψαρακια μερικες φωτο για να μου πειτε αν εχω κανει τυχον λαθη στην τοποθετηση των φυτων.. |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο, με καλές προοπτικές, και κορυφαίες ρίζες. ΕΙδικά η ρίζα στα δεξιά
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον αλεξ να σου πω και εγω την γνωμη μου.
θα μου αρεσε πιο πολυ να πιασεις ολα τα java fern μαζι και να τα δεσεις πανω σε ξυλο (το fern δεν φυτευεται) το tenellus κανει χαλακι οποτε βαλτο διασπαρτα και αυτο θα απλωθει την ανουμπια δεστη και αυτη σε ξυλο και κοψε τις ριζες που εξεχουν (ασε 2-3) την μοςς σε αφηνω να την κανεις οτι θες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
για παμε.. την μοςς την εχω ολη πανω στις ριζες και ενα κομματι το εχω στην αμμο το κερατοφυλλο πηγαινοερχεται στην επιφανεια εκτος απο ενα κομματι που το εδεσα για να ανεβει καθετα.. επισης θα ηθελα να καταγγειλω τα σαλιγκαρια του γιωργου που ανεβαινουν στο κερατοφυλλο και κανουν banji jumping.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1 και 2 java fern
3 καποια βελισνερια η saggitaria subulata μου κανει... 4 echinodorus tenellus το 5 καλδεμα ανουμπιας...με ενα μικρο φυλλαρακι...θα μεγαλωσει...
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν ότι έχει καφέ ρίζα που μοιάζει με κλωστές να τα δέσεις σε ξύλο η σε μια πετρούλα (βάλε και καμιά πέτρα
![]() Τα σαλιγκάρια να τα ταΐζεις ... τρώνε και από τη τροφή που θα περισσεύει από τα ψάρια όταν ταΐζεις αλλά και αν τους κόψεις ένα κομμάτι καρότο, η αγγούρι η οτιδήποτε λαχανικό σε λιγάκι θα τα δεις επάνω να τα καταβροχθίζουν ![]() ![]() ![]() Ωραίες ρίζες ... θέλει και άλλα φυτάκια όμως ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σημερα ειχα σκοπο να παω απο leroys μερια να βρω καμια πετρα δεν ξερω αν πρακτικερ παιζει τπτ καλυτερο το τενελους πως το φυτευω? εχει πολυ μικρα ριζακια για να σταθει στην αμμο και αναγκαστικα να το ψιλοθαψω σε μερικα σημεια οποτε εχουμε και λεμε, τενελους στην αμμο, φερν στα ξυλα και στις πετρες κερατοφυλλο κομπλε, ανουμπια σε ξυλο το 2 νομιζω δεν ειναι φερν.. εχει λεπτα και ισοπαχα φυλλα επισυναπτω και μια φωτο με μεγαλυτερη αναλυση μηπως βοηθησει.. http://yfrog.com/jw87770745j |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Ζωοτοκα Φυτεμενο | markos6888 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 12 | 08-04-09 22:47 |
ζωοτοκα | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 30-03-09 19:55 |
τι ζωοτοκα να βαλω? | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-02-07 21:28 |
θα μας τρελλανουν τα ζωοτοκα..!!!! | Πάνος | Ζωοτόκα | 2 | 06-02-06 19:21 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΖΩΟΤΟΚΑ | Pritanis | Ζωοτόκα | 16 | 30-03-05 23:03 |