|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!
εχω γραψει σε αλλο θεμα οτι περιμενα κατι κιχλιδες αλλα δεν σας εχω πει ποιες ειναι. ηθελα να σας βγαλω φωτο και να τις δειτε γιατι ειναι πραγματικα πανεμορφες.... επιδη ειναι μολις 2 μερες στο ενυδρειο και δεν ειναι ηρεμες για να βγαλω ομορφες φωτο σας βαζω ενα λινκ με φωτο για να τις δειτε και να μου πειτε την γνωμη σας... η αληθεια ειναι πως απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφες... ![]() ![]() ![]() http://www.africa-acuario.com/Petroc...avasae%202.jpg
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κρατιέσε βλέπω! Μπράβο, πολύ όμορφο ψαράκι αν και δεν έχω ιδέα τι είναι
![]() Αυτός είναι ο χρωματισμός του ενήλικου;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρια λεγονται Petrochromis Trewavasae
και τα χρωματα ειναι οπως τα βλεπεις ... αν και απο κοντα το μαυρο ειναι σαν πολυ σκουρο καφε....
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφα ψαρια!!! πετροχρωμις.....αλλα τα λενε και τροφεους....γιατι?? αλλο ειδος δεν ειναι??
πως παει το εγχειρημα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφα τα κοριτσια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ψαράκι
![]() Να τα χαίρεσαι! |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ειναι οντως πανεμορφα... και αρκετα σπανια απο οσο καταλαβα...
το καλο ειναι οτι τα βρηκα και η υπερπαραγωγη αυτη ειναι απο τον Μανθος και το Starfish Aquariums τον ευχαριστω πολυ!!!!! οταν με το καλο ετοιμαστει το 1500αρι θα εχουμε κι αλλες σπανιες εισαγωγες.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θαναση λιγο αχταρμα πας να το κανεις φοβαμαι.
Προβλημα πρωτο: Τα C. frontosa ειναι θηρευτες που θελουν καθαρη πρωτεινη, τα N. stappersi τρεφονται με μικρα ασπονδυλα, και τα Petrochromis βοσκουν αλγη στις πετρες - τα τελευταια αργα η γρηγορα θα εχουν προβλημα τρωγοντας τις τροφες των αλλων. Προβλημα δευτερο: Μπροστα στα Petrochromis, ακομα και τα Tropheus ειναι αρνακια. Ειναι παρα πολυ επιθετικα και γενικως, και ακομα περισσοτερο σε ατομα του ειδους τους - μεχρι να επιτευχθει καποια ισορροπημενη σειρα κυριαρχιας που να τα ικανοποιει, θα γινουν παρα πολλες μαχες με θυματα - ποσα εχεις παρει και σε τι ηλικια? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΣΕ 240lt | angelos7577 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 05-02-08 19:48 |
νεες αφιξεις!! | Mariel | Bettas | 3 | 07-10-05 00:03 |