|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ο συγκεκριμένος εχινόδορος αντιμετοπίζει αυτο το πρόβλημα στα φύλλα του. Βγάζει αυτά τα στίγματα, κιτρινίζει και σιγά σιγά διαλύεται. Πού ωφείλεται αυτό το πρόβλημα και πώς μπορώ να το αντιμετοπίσω? Ωφείλεται σε μια τυχόν έλειψη σιδήρου ή καποιου άλλου στιιχείου? Πληροφοριακά δεν χρησιμοποιώ CΟ2, ούτε έχω κάποιο ειδικό υπόστρωμα. Εχω αρχίσει να χρησιμοποιώ το γενικό λίπασμα της Seachem (flourish) και μόλις τελευταία ταμπλέτες βυθού της Dannerle. Από έχω ΝΟ3:15, GH:8, KH 6, PH: 6.8, θεμοκρασία: 28, φωτισμός: 2 T5 39W
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρειαζεσαι Καλιο. Θα το βρεις ως potassium σε μορφη υγρου λιπασματος. Η seachem βγαζει Καλιο στην σειρα της.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ φίλε μου. Πήρα το κάλιο της seachem. Θα το ρίχνω μέσα μια φορά την βδομάδα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Echinodorus bleheri | stigma98 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 16-11-06 14:43 |
Πρόβλημα με ECHINODORUS GRANDIFOLIUS | LEON13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-07-06 08:37 |
Κατάσταση φύλλου Echinodorus Bleheri | Cristos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 08-12-04 16:39 |
Κλάδεμα-Αναπαραγωγή Ech. bleheri, Hygr. stricta | notios_n | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 28-01-04 02:21 |
Εχω προβλημα με ενα φυτο(Echinodorus bleheri)!! | Nick the Greek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 03-04-03 23:47 |