|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν σκεφτομαι να αγορασω το aquatlantis evasion 200Χ60.
Το προβλημα μου ειναι ότι εδω δεν υπάρχει κανενα ενυδρειο αυτής της μάρκας για να το δω απο κοντα. Καποιοι φίλοι μου είπαν οτι ποιοτικα δεν ειναι και οτι καλυτερο..... Εχει κανεις εμπειρια απο την συγκεκριμενη μαρκα ? Γιατι δεν θελω να αγορασω γουρουνι στο σακι..... |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία υπάρχουν στο Ηράκλειο αν θες να τα δεις από κοντά...
Και να πιούμε και εκείνον το καφέ που λέγαμε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτό που σκέφτεσαι ν' αγοράσεις το έχουν στο κολυμβητήριο που πάω την κόρη μου στην περιοχή του αη Γιάννη. πρέπει να σου πώ ότι φαίνεται πολύ στοιβαρό σαν κατασκευή και είναι αρκετά όμορφο. Βέβαια 830 lt είναι αυτά. Θέλεις ένα σκασμό λεφτά για να δείξει...
|
|
||||
|
||||
![]()
και ποσο κανει αν επιτρεπεται αυτο το θηριο..?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1830 με επιπλο.....
|
|
||||
|
||||
![]()
παναγια μου....!!
![]() ![]() να ειχα εγω τοσα λεφτα να διαθεσω για αγορα αδιου ενυδρειου και τιποτε αλλο ![]() βεβαια να σκεφτεσαι πως θες αλλα τοσα για να το διακοσμησεις καταλληλα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα aquatlantis θεωρουνται απο τα καλυτερα εχω την εντυπωση. οπως και να εχει εγω εχω evasion 1,00x40 και ειναι αψογο εδω και 2 χρονια σχεδον.απο τον νικελ μεχρι το wenge οτι και νερο να επεσε κτλ δεν εχει παθει το παραμικρο
|
||||
|
||||
![]()
οκ......αυτο ειναι καλο....
Η γνωμη σου σιγουρα μετραει περισσοτερο αφου εισαι ηδη χρηστης...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή η μάρκα έχει προωθηθεί και μέσω των καρφούρ.
Το δικό μου 120άρι είναι τέτοιο. Δεν γνωρίζω εάν είναι γενικότερα η πολιτική της εταιρίας τα low budget προιόντα ή πέτυχε το καρφούρ καλύτερες τιμές λόγω μαζικών παραγγελιών... Αυτό φυσικά δεν σημαίνει τίποτα! Εσύ θα αξιολογήσεις! Εγώ προσωπικά δε θυμάμαι έχω παρατηρήσει από κοντά άλλα μοντέλα αυτής της εταιρίας, πλήν των καρφουρίσιων και δε γνωρίζω την ποιότητα των λοιπών ενυδρείων της. Καλή συνέχεια!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρυπες σε Aquatlantis 150x45x60 | bill | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 21-10-09 22:56 |
Aquatlantis 96 Lt | haf_k | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 28-09-09 09:28 |
βοηθεια με το νεοσυστατο aquatlantis | octania246 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 18-01-08 23:55 |
Aquatlantis evasion η ambiance | octania246 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-12-07 16:38 |
Aquatlantis 360 | kastmaniac | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 23 | 26-04-07 13:26 |