|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως λέει και ο τίτλος, έχω ένα cubicus boxfish από τη Τετάρτη
και με ανησυχεί το ότι δεν το βλέπω να τρώει από την τροφή που ρίχνω, είτε κατεψηγμένη (αρτέμια) είτε ξηρή.Έχει προσαρμοστεί με το ενυδρείο, δεν το ενοχλεί κανένα άλλο ψάρι και είναι συνέχεια γύρω από το βράχο και όλο τσιμπάει.Αυτό γίνεται από την πρώτη ώρα που μπήκε στο ενυδρείο.Φοβάμε όμως ότι ό,τι και να βρίσκει στον βράχο δεν πρέπει να του είναι αρκετό.Ίσως να είμαι υπερβολικός γι'αυτό αν έχει κάποιος εμπειρεία με τέτοιο ψάρι ας βοηθήσει. http://www.liveaquaria.com/product/p...4+81&pcatid=81 |
|
||||
|
||||
![]()
Δύσκολο ψαράκι διαλεξες!Χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια να φάει. Προσπάθησες με κάποιο ζουμάκι πχ seachem entice ή garlic guard να του ενισχύσεις την όρεξη?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν δοκίμασα κάτι τέτοιο γιατί δεν έχω.Έχω διαβάσει όμως σε
άλλα post ότι είναι αποτελεσματικά αυτά τα ζουμιά.Θα πάρω να δοκιμάσω και ελπίζω να πετύχει.Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Το σκόρδο (garlic guard) κάνει έτσι και αλλιώς καλό σαν προσθετικό στην τροφή , το entice είναι μόνο για να προσελκύσει στο φαγητό!
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή με ποιό από τα δύο προτείνεις να ξεκινήσω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν αυτοσκοπός είναι να φάει ξεκίνα με το entice.Στη θέση σου θατα έπαιρνα και τα δύο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγγελόψαρο δεν τρώει... | panvel | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 18-06-09 12:50 |
Μονομάχος δεν τρώει. | lingistis | Bettas | 2 | 08-06-09 14:52 |
Ποιος τρώει την anubia | υδροχόος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 30-09-08 08:01 |
Το ramirezi δεν τρώει | poliko_selas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 08-07-08 17:20 |
liposarcus pardalis τρώει φυτό | pani | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 26-02-07 19:20 |